fbpx
bgsqenmkroru

Хидромасажни джетове и помпи

Не просто няколко джета, а истинска феерия от светлина и хидромасажни ефекти за незабравими моменти или стилно и фукционално джакузи, стимулиращо тялото и ума. Ние ще направим Вашето джакузи не просто част от дома или уелнес центъра, а любимото място за релакс на всеки.

Броят на хидромасажните дюзи не е без значение, но количеството не винаги е равностойно на качеството. Преди да започнете изграждане на джакузи, помислете колко човека ще го използват и кои части на тялото най-вече бихте желали да подложите на хидротерапия. Разположението и вида на дюзите са от съществено значение.
Видовете хидромасажни са много, предлагани от различни производители, но най-общо могат да бъдат разделени на:
 
Директни джетове
Предназначени са предимно за масаж на бедрата и ханша. Изхвърлят силна водна струя, която масажира мускулите и подобрява кръвообръщението.
 
Ротиращи джетве
Тези джетове обикновено се фокусират върху цели мусклуни групи, като в зависимост от размера си нежно или интензивно масажират цели области от тялото.
 
Пулсаторни джетове
Те представляват едно основно тяло с най-малко два отвора. Под налягането на водата, централния елемент се завърта свободно, променяйки притока във всеки отвор.
 
Големи джъбо-джетове
Джъмбо-джетовете, както и другите дюзи, могат да будат комбинирани вода-въздух. Те са най-мощните от всички видове и осигуряват интензивен мускулен масаж в областта на гърба,  кръста и стъпалата.
 
Въздушни джетове
Въздушните джетове работят с помощта на компресор (блоър), като инжектират във водата нежни въздушни мехурчета, които гъделичкат тялото и създават приятно усещане.
 
ХИДРОМАСАЖНИ ПОМПИ И ВЪДУШНИ КОМПРЕСОРИ
За да работи цялата система на джакузито правилно от съществено значение е изборът на подходяща хидромасажна помпа. Нейният дебит и мощност трябва точно да отговарят на броя и вида хидромасажни джетове.
Въздушният компресор осигурява добре познатия приятен и леко гъделичкащ ефект на въздушните мехурчета.
 
ДЕЗИНФЕКЦИЯ
Дезинфекцията в джакузитата по-често се осъществява безхлорно, за разлика от басейните, поради високите температури, които освобождават хлора твърде бързо и увеличават неприятната миризма. По-малкия обем на вода в джакузитата дава възможност за ефективно използване на алтернативна дезинфекция – озонатори и UV лампи, които много по-екологично и по-безвредно дезинфекцират водата и осигуряват хигиената в съоръжението.
 
АРОМОТЕРАПИЯ
Ако сте почитател на ароматите, важна част от оборудването на Вашето джакузи е дозатор за аромати, за може да се насладите на ползите от аромотерапията.

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Трамплин за скачане в басейн
1320,00 лв
Размер