fbpx
bgsqenmkroru

Si të mblidhen?

 

Montimi i pishinave AZURO

Ikona e manualit të përdorimitNëse vendosni të instaloni pishinën tuaj Azuro, ne ju japim mundësinë të lexoni paraprakisht Udhëzuesin e Instalimit duke e hequr atë nga banderola në të djathtë. Në këtë rast, garancia e produktit është gjithashtu e vlefshme nëse plotësohen kushtet e garancisë. Çmimin e montimit të kryer nga ne mund ta shihni në ofertën për produktin përkatës. Ai përfshin dorëzimin dhe instalimin e pajisjeve të blera në një vend të përgatitur paraprakisht nga blerësi. Pas montimit të pishinës, punimet e përfundimit të terrenit (mbushja, betonimi, shtrimi etj.) janë në kurriz të blerësit.

Foto - montimi i pishinave AZURO

 

 

 

A kam nevojë për ndihmë?

Mos u mundoni ta instaloni vetë pishinën, do t'ju duhet ndihma e të paktën një personi më shumë për ta ndërtuar atë.

Çfarë mjetesh dhe materialesh më duhen?

Mjetet dhe materialet e nevojshme për instalimin janë pjesë e shumicës së familjeve bullgare. Do t'ju duhet:

 • shat, lopatë, shat - për rrafshimin e tokës ose punimeve të gërmimit, nëse instaloni pishinën
 • kunja druri, dërrasë e sheshtë, fije e trashë, gozhda të gjata për shënjimin e terrenit
 • karrocë dore dhe rërë për mbushje
 • pllaka betoni (vetëm për pishina ovale)
 • shkumë silikoni, shirit ngjitës
 • niveli
 • komplet kaçavidash, thikë, pincë
Cilat janë fazat e instalimit?

FAZA 1: Përzgjedhja dhe përgatitja për instalim
FAZA 2: Ndërtimi dhe vënia në punë
FAZA 3: Punimet e mbarimit rreth pishinës

Çfarë dite të zgjidhni për instalimin?

Instalimi i pishinës duhet të bëhet në një ditë me diell dhe pa erë, në mënyrë që era të mos pengojë vendosjen e duhur të folesë.

Ku të instaloni pishinën?
Kur zgjidhni vendin e duhur për të instaluar pishinën tuaj, është e rëndësishme që:
 • Zgjidhni terrenin më të nivelit me dimensionet e duhura për pishinën pranë burimit të ujit që do të përdorni për të furnizuar pishinën me ujë;
 • Vendi i pishinës duhet të ketë kullim të mirë, të mos mbajë ujë;
  MOS e instaloni pishinën në sipërfaqe të forta si asfalt, zhavorr, trotuare të jashtme ose në objekte nëntokësore - kanalizime, gropa septike, etj.
 • Sigurohuni që të inspektoni me kujdes terrenin për rritjen e rrënjëve të barërave të këqija ose bimëve të tjera të mëdha që mund të dëmtojnë petë me kalimin e kohës. Nëse gjeni shumë nga këto, është mirë ta trajtoni zonën me një heqës barërat e këqija pasi t'i hiqni;
 • Nëse keni ndërmend të instaloni pajisje shtesë në pishinë, të tilla si pompa, filtra ose pajisje të tjera elektrike pranë vendit, por jo më pak se 3,5 m nga vendndodhja e ardhshme e pishinës, duhet të keni një burim energjie.

 


Montimi i pishinave IBIZA

instalimi i pishines Ibiza

Montimi i pishinave të serisë Ibiza kryhet nga një montues i kualifikuar. Ato nuk janë të destinuara për instalim nga klienti, pasi kërkohen disa procedura teknike në të cilat një instalues ​​i papërvojë mund të bëjë gabime të rëndësishme, të tilla si prerja e murit të skimerit, grykës dhe ndriçimit. Instalimi kryhet në terren të përgatitur paraprakisht - gërmim, mallë betoni në fund me përforcim dhe dy mure paralele me tulla përgjatë dy gjatësive të ovalit (shih vizualizimin në të djathtë), të parapërgatitur sipas skemës së modelit. Për instalim është e nevojshme të sigurohet më shumë:

 • Rrjedha e ujit e mjaftueshme për të mbushur modelin specifik të pishinës për disa orë (bartës uji). Nëse pishina është e mbushur me një burim të zakonshëm uji shtëpiak, kjo zakonisht ndodh ngadalë dhe zgjat deri në disa ditë pas instalimit, dmth. filtrimi dhe pajisjet e tjera të pishinës nuk do të mund të testohen dhe çdo rrjedhje do të hiqet.
 • Kabllo gome 4 katrore me tre bërthama dhe elektroteknik për lidhjen e ndriçimit. Ne do të instalojmë ndriçuesin në murin e pishinës, gati për lidhje nga një elektricist i autorizuar me panelin e kontrollit dhe sistemin tuaj elektrik.
 • Styrofoam ose tekstil me fije qelqi 10-12 m2 me trashësi 2, 3 ose 4 cm (në varësi të faktit nëse muret anësore me tulla janë bërë me saktësi) - nevojiten për izolim rreth mureve të pishinës midis murit metalik dhe murit.
 • Materialet e ndërtimit - tulla betoni (në varësi të madhësisë së pishinës).

Foto instalimi i pishinës IbizaPër informacion të detajuar mbi të gjitha punimet përgatitore dhe mbaruese dhe leximin e skemave, ju lutemi kontaktoni departamentin tonë teknik. Ju lutemi, mos filloni përgatitjen e kantierit sipas skemave përpara nënshkrimit të një kontrate furnizimi, konfirmimit që pishina është në dispozicion dhe udhëzimeve të detajuara për përgatitjen e kantierit!

 

 

 
Instalimi i pishinave Fort WayneMontimi i pishinave FORT WAYNE
 
Instalimi i pishinave Fort Wayne kryhet në dy faza - instalimi në mure dhe një javë më vonë - në astar. Për fazën e parë përgatitet një gërmim i përafërt sipas skemës së terrenit për modelin specifik. Mallë prej betoni bëhet përgjatë kontureve të kanalit (ku do të instalohen muret). Pason instalimi i mureve, dhe pas kësaj, gërmimi i përafërt tashmë i bërë në fund të pishinës është i balancuar - nga i ulët në thellësi, pas së cilës mbulohet me beton dhe armaturë. Pasi betonohet i gjithë fundi, vijon instalimi i astarit të pishinës. (Shih vizualizimin).
Të gjitha paketat e pishinës Fort Wayne kanë ndriçim. Ndriçuesi vendoset në murin e pishinës nga një teknik i pishinës JO, i gatshëm për lidhje nga një elektricist i kualifikuar, sigurimi i të cilit është përgjegjësi e klientit.
 
Ju lutemi, nëse keni zgjedhur një model specifik, kërkoni një skemë në varësi të vendndodhjes dhe llojit të shkallëve që preferoni.
 
 
 
 
 
 
 
 

 
Instalimi i pishinës me tekstil me fije qelqi
Montimi i pishinave CALYPSO dhe COMPACT
 
Instalimi i pishinave monolitike ndryshon dukshëm nga ai i parafabrikuarave dhe zgjat vetëm disa orë, pasi pishinat me tekstil me fije qelqi dhe qeramike janë një modul i tërë. Për shkarkimin e pishinës nevojitet një vinç, dhe në rast pamundësie për ta siguruar - shumë fuqi punëtore. Vendi ku do të vendoset pishina duhet të jetë i aksesueshëm, dmth. për shkak të madhësisë së saj nuk mund të jetë në vendet ku aksesi është i kufizuar dhe nuk ka hapësirë ​​nëpër të cilën mund të kalojë trupi i madh monolit i pishinës. Të gjitha paketat e pishinës Fort Wayne kanë ndriçim. Ndriçuesi vendoset në murin e pishinës nga një teknik i pishinës JO, i gatshëm për lidhje nga një elektricist i kualifikuar, sigurimi i të cilit është përgjegjësi e klientit.
 
Pishina është montuar në një mallë të përgatitur paraprakisht me pajisje. Shumë të njohura në Bullgari janë reklamat e pishinave me tekstil me fije qelqi, të cilat instalohen “pa beton”. Një produkt i tillë nuk ekziston në tregun europian dhe atë botëror! Në rast se e ndërtoni pishinën direkt në tokë, herët a vonë në rast përmbytjeje ose tërmeti ose pak me kalimin e kohës pishina do të shpërthejë, sado masiv dhe i fortë të jetë ndërtimi i saj! Pas vendosjes së pishinës në kanalin poshtë shkallëve dhe rreth pishinës, vendoset hidroizolim dhe derdhet betoni i lagur në tokë.
 

Полезно

Dimërimi i pishinës

Dimërimi i pishinës

1. Pastrimi i pishinës

• Para se të mbushni me ujë, pastroni muret dhe fundin e pishinës nga papastërtitë. Për mure, përdorni produktin Azuro Clear Forte. Vendoseni mbi një sfungjer Azuro Clear Forte dhe aplikojeni në folenë e ndotur dhe lëreni për 10 minuta. Pastroni zonat e kontaminuara me një sfungjer dhe shpëlajeni tërësisht me ujë. Në rast të ndotjes së madhe, përsëritni procedurën përkatëse.

  • Hiqni mbeturinat e mëdha nga uji dhe nga fundi i pishinës duke përdorur një dorezë dhe një rrjetë të thellë.

  2. Kontrolloni shërbimin e instalimit elektrik ...

Procesi i prapambetjes

lajm

Pool Ibiza në serinë e re të bTV

Pool Ibiza në serinë e re të bTV

Direkt nga seti i superproduksionit të ri të bTV, ju prezantojmë pishinën Ibiza 4. Çdo natë në prime time, teleshikuesit do të kenë mundësinë të shijojnë një serial, përmasat e të cilit deri më tani janë të panjohura për kinemanë bullgare. Seriali do të xhirohet në vende të ndryshme të botës, dhe pishina është instaluar në një nga vendet e xhirimeve në Qendrën Kinematografike Boyana në ultësirën idilike të Vitoshës. Krijuesit e serialit i mbajnë sekret detajet e komplotit dhe xhirimet vazhdojnë çdo ditë. Ne në Baseini.NET jemi krenarë që...

Procesi i prapambetjes

Marrëdhënia me klientin

Shpëtoni se jeni për ne

Shpëtoni se jeni për ne

PISHINA EU EOOD

Bulstat: BG202491685 

 

Telefon: +359 (0) 2 482 96 98


Mob. Telefoni: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Zyrë qendrore: Sofje, Blvd Car Boris III 245.

e-mail: sales / @ / baseini.net

 

Orari i punës: e hënë - e premte 10.00 - 18.00; E shtuna dhe e diela - ditë pushimi;

 

Procesi i prapambetjes

Produktet e fundit

Produkt i rastësishëm

Mbushës për tabletat me klor Bestway
28,50 BGN
Zgjedhja e ngjyrave
Pool Jet me fletë pishinë
2250,00 BGN
Pamje
Wall Falls për Miami Pools
785,00 BGN
Размер