fbpx
bgsqenmkroru

Çmimet e pishinave të parafabrikuara

pishinaPër shumicën e kompanive në tregun bullgar "Sa kushton një pishinë?" është një pyetje e vështirë, sepse çmimi i pishinës varet nga një kombinim faktorësh, si madhësia, materialet, koha e prodhimit, pajisjet e nevojshme për të - sistemi i filtrit, shkallët, ngrohja ose pajisje të tjera. Edhe me pishina të parafabrikuara, klienti e ka të vështirë të llogarisë paraprakisht se sa kushton ndërtimi i pishinës dhe pajisjeve të saj.

Ne do të përpiqemi t'u përgjigjemi pyetjeve kryesore që shqetësojnë të gjithë ata që vendosin të blejnë dhe instalojnë një pishinë të parafabrikuar.

Kostot në terren

Në rast se keni zgjedhur një model që mund të instalohet mbi tokë dhe preferoni instalimin mbi tokë, kostot e terrenit do të jenë minimale - kontrolli i barërave të këqija, nivelimi i terrenit dhe sigurimi i kullimit, në rast se kullimi i këtij vendi është i vështirë. Ju mund t'i bëni të gjitha këto me mjetet në dorë, së bashku me të gjithë familjen. 

Nëse keni vendosur ta keni pishinën të ndërtuar ose gjysmë të ndërtuar në tokë dhe modeli që keni zgjedhur e lejon këtë, duhet të parashikoni koston e:

  • Punimet e gërmimit dhe heqja e masës së tepërt të tokës - mund të bëhet me dorë për pishina të vogla dhe gjysmë të ndërtuara ose me pajisje, nëse vendi lejon hyrjen në të tilla.
  • mallë betoni në fund me përforcim dhe bazë zhavorri - para vendosjes së pishinave të parafabrikuara, për të patur qëndrueshmëri dhe për të qenë rezistente ndaj ndikimeve natyrore, është e nevojshme të hidhet një pllakë betoni mbi një shtresë zhavorri.
  • dy mure paralele me tulla ose betoni në anët e zgjatura të ovalit në pishinat e serisë Ibiza.
  • punimet e përfundimit - rreshtim me tulla në anët e rrumbullakosura të ovalit në pishinat Ibiza dhe mbushje me beton të lagësht në pishinat e serisë Azuro.
  • parket rreth pishinës - mund të jetë natyral - bar ose guralecë, të cilët vendosen në sipërfaqe dhe në asnjë rast në mbushjen e pishinës ose në çdo lloj tjetër dyshemeje të përshtatshme të jashtme që nuk murojnë rrapat e sipërme të pishinës.

 

Kostot e instalimit të pishinës

Pishinat e serisë Azuro janë projektuar në mënyrë që të mos kërkojnë instalim nga një teknik i kualifikuar. Njohuritë e mira teknike janë të mjaftueshme për të përfunduar me sukses instalimin. Megjithatë, instalimi mund të bëhet nga një specialist dhe vlera e tij varet nga vendndodhja dhe modeli i pishinës. Për pishinat Azuro, kjo shumë varion midis 250 dhe 680 BGN dhe përfshin instalimin, dorëzimin dhe dorëzimin e produktit.

Pishinat e serisë Ibiza kërkojnë instalim nga një teknik i kualifikuar. Çmimi i shërbimit varion nga 350 BGN për modelet më të vogla, në vendbanimet afër Sofjes deri në 950 BGN përfshirë. TVSH për pishinat Ibiza 4 dhe Ibiza 5 dhe vendbanimet më shumë se 300 km larg Sofjes.

 

Çmimet e pishinave të parafabrikuara

Për ta bërë të lehtë dhe të përshtatshme zgjedhjen e një pishine të parafabrikuar dhe pajisjeve të saj, pishinat e serive Azuro dhe Ibiza janë të ndara në paketa çmimesh, të cilat përfshijnë gjithçka të nevojshme për instalimin dhe përdorimin e pishinës. Blerja e një pakete i lejon klientit të kursejë një sasi të konsiderueshme të çmimit të pishinës dhe pajisjeve, nëse blihet veçmas, eliminon mundësinë e gabimeve dhe zgjedhjes së pajisjeve të papërshtatshme dhe ju lejon të zgjidhni midis dy opsioneve - pajisje bazë në paketa ekonomike. dhe pajisje komplete - në paketat "Premium". 

Pothuajse kudo tjetër do t'ju thuhet se çmimit të pishinës që keni zgjedhur duhet t'i shtoni diçka tjetër që është e nevojshme për përdorimin e saj. Në dyqanin online të www.baseini.net do të gjeni zgjidhje të gatshme çmimi, me çmim të ulët dhe të saktë për pishinën dhe aksesorët e nevojshëm.

 

Të gjitha çmimet në faqe www.baseini.net përditësohen çdo ditë dhe përfshijnë TVSH-në.

Полезно

Dimërimi i pishinës

Dimërimi i pishinës

1. Pastrimi i pishinës

• Para se të mbushni me ujë, pastroni muret dhe fundin e pishinës nga papastërtitë. Për mure, përdorni produktin Azuro Clear Forte. Vendoseni mbi një sfungjer Azuro Clear Forte dhe aplikojeni në folenë e ndotur dhe lëreni për 10 minuta. Pastroni zonat e kontaminuara me një sfungjer dhe shpëlajeni tërësisht me ujë. Në rast të ndotjes së madhe, përsëritni procedurën përkatëse.

  • Hiqni mbeturinat e mëdha nga uji dhe nga fundi i pishinës duke përdorur një dorezë dhe një rrjetë të thellë.

  2. Kontrolloni shërbimin e instalimit elektrik ...

Procesi i prapambetjes

lajm

Pool Ibiza në serinë e re të bTV

Pool Ibiza në serinë e re të bTV

Direkt nga seti i superproduksionit të ri të bTV, ju prezantojmë pishinën Ibiza 4. Çdo natë në prime time, teleshikuesit do të kenë mundësinë të shijojnë një serial, përmasat e të cilit deri më tani janë të panjohura për kinemanë bullgare. Seriali do të xhirohet në vende të ndryshme të botës, dhe pishina është instaluar në një nga vendet e xhirimeve në Qendrën Kinematografike Boyana në ultësirën idilike të Vitoshës. Krijuesit e serialit i mbajnë sekret detajet e komplotit dhe xhirimet vazhdojnë çdo ditë. Ne në Baseini.NET jemi krenarë që...

Procesi i prapambetjes

Marrëdhënia me klientin

Shpëtoni se jeni për ne

Shpëtoni se jeni për ne

PISHINA EU EOOD

Bulstat: BG202491685 

 

Telefon: +359 (0) 2 482 96 98


Mob. Telefoni: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Zyrë qendrore: Sofje, Blvd Car Boris III 245.

e-mail: sales / @ / baseini.net

 

Orari i punës: e hënë - e premte 10.00 - 18.00; E shtuna dhe e diela - ditë pushimi;

 

Procesi i prapambetjes

Produktet e fundit

Produkt i rastësishëm

Trampolinë për të kërcyer në pishinë
1320,00 BGN
Размер