fbpx
bgsqenmkroru

Пх коректор за джакузита за понижаване Azuro Wellness & SPA pH Minus 0.7 кг


Цена с ДДС:12,00 лв
Продажна цена с ДДС: 9,90 лв
Прахообразен pH коректор за джакузита с висока концентрация за понижаване на pH на водата - 0,7 kg;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 0.70 kg

 

ОПИСАНИЕ:

download etiket

Препарат, предназначен за употреба в джакузита. Използва, когато рН е по-високо от 7.4, за да се достигне оптималното ниво за къпане на рН в границите от 7,2 - 7,4. Ако pH не е в нормалните граници, водата може да дразни очите и кожата както и да доведе до повреждане на облицовката на ваната, запушване на филтрацията, както и да намали действието на хлорните препарати, което ще предизвика появата на водорасли и бактерии. Нивото на рН трябва да се регулира най-малко 2 пъти в седмицата, като се проверява с тестер.  

 

УПОТРЕБА:

Стойността на рН трябва да се проверява най-малко 2 пъти седмично и веднага да се регулира при отклонение от препоръчителните стойности (контролът е от съществено значение особено, преди да добавите хлорни продукти). РН > 7.4 може да предизвика млечна мътност на водата, намаляване на ефективността на хлорните препрати, миризма на хлор и дразнене на очите и кожата. рН < 7.0 може да доведе до повишаване на риска от корозия на металните компоненти на ваната, избледняване на цвета на материалите при контакт с вода и дразнене на очите и кожата.

За понижаване на рН с около 0.2 за 1 m3 вода (1000 литра) се добавят около 15 гр от продукта (за по-твърда вода е необходима по-висока доза). Изчисленото количество от продукта старателно се разтваря в пластмасов съд с вода и бавно се излива в джакузито, докато филтрирната ситема работи. Измерването на pH с подходящ тестер) трябва да стане едва след пълното смесване и разтваряне на препарата във водата в джакузито. Повторете отново добяването на препарат докато рН стойносттта се понижи до желаните граници. До момента на пълното разтваряне и смесване на препарата с водата в джакузито (с помощта на филтърната система) и регулирането на рН до необходимата стойност, трябва да се избягва използването на джакузито от хора!

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

Информация за опасност съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 на Европейския парламент и на Съвета: 

ОПАСНОСТ - Предизвиква сериозно дразнене на очите.

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Маркуч d32
5,00 лв
Джет за басейни с фолио Calypso
2560,00 лв
Вид