bgenroru
LED прожектор за фонтан 3W/12V

LED прожектор Cheetah за фонтан 3W/12V - цветен


Продажна цена с ДДС: 86,00 лв
Избор на цвят
LED прожектор за фонтани модел Cheetah Unicolor 3W/12V цветен, с включен кабел, 3 Power LED диода;

ОПИСАНИЕ

ПАРАМЕТРИ:

Диаметър:
Мощност:
Светлина:
Кабел:
Материал:
Защита:
Продължителност на светене:
Тегло:
74 мм
3 W / 12 V
бяла, жълта, синя, зелена, червена или RGB многоцветна
Многожичен 4 х 0.75 мм2 - 1.20 м
Пластмаса
IP68
макс. 50 000 часа
1.09 кг

 

ОПИСАНИЕ:

чита прожектор фонтан халогенМногоцветен икономичен LED прожектор за осветление на фонтани с клас на защита IP68. Спестява до 80% разход на електричество и в същото време е снабден с 3 мощни POWER LED диода, които в допълнение с големия радиус на прожектора осигурят оптимална осветеност. Подходящ е както за фонтани, така и за декоративатни езера или други водни съоръжения. Осветлението е основен акцент при фонтаните за подсилване на декоративния ефект през нощта. Прожекторът се инсталира на дъното или стените на фонтана, посредством винтове, така че най-ефективно да осветява съоражението. Комплектът включва тяло на прожектора, ампула - лапма с многцветна светлина и кабел.

Продуктът се предлага в едноцветен вариант - бяла, жълта, зелена, синя или червена светлина или многоцветен RGB вариант. За да бъде променян RGB цвета е необходимо прожекторът да се свърже с контролен RGB модулатор.

ВАЖНО! Продуктът трябва да бъде инсталиран и свързан само от квалифициран ел. техник! При инсталацията той винаги трябва да бъде свързан с подходящ трансформатор!

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт