bgenroru
LED платформа за фонтан
LED платформа за фонтан
LED платформа за фонтан

LED платформа за фонтан


Продажна цена с ДДС: 655,00 лв
Избор на цвят
Платформа за фонтан от неръждаема стомана с 12 цветни LED светлини 12W/12V в три размера, с включен кабел;

ОПИСАНИЕ

ПАРАМЕТРИ:

Размер:
30 х 30 см
40 х 40 см
50 х 50 см
Power LED
12 W/12 V
12 W/12 V
12 W/12 V
Материал
Неръждаема стомана
Неръждаема стомана
Неръждаема стомана
Защита
IP68
IP68
IP68

 

ОПИСАНИЕ:

лед платформа фонтан схема2Платформа за фонтан от неръждаема стомана с клас на защита IP68. Спестява до 80% разход на електричество и в същото време е снабден 12 отделни POWER LED диода, които са разположени симетрично, така че да осигурят оптимална осветеност. Продуктът е подходящ е както за фонтани, така и за декоративатни езера или други водни съоръжения. Осветлението е основен акцент при фонтаните за подсилване на декоративния ефект през нощта. Платформата се инсталира в основата на фонтана и се произвежда с отвор, съобразен с ширината на дюзата на фонтана. Комплектът включва метална платформа с инсталирани 12 мощни Power LED светлини и 1.20 м кабел.

Продуктът се предлага в едноцветен вариант - бяла, жълта, зелена, синя или червена светлина или многоцветен RGB вариант. За да бъде променян RGB цвета е необходимо платформата да се свърже с контролен RGB модулатор.

ВАЖНО! Продуктът трябва да бъде инсталиран и свързан само от квалифициран ел. техник! При инсталацията той винаги трябва да бъде свързан с подходящ трансформатор!

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт