bgenroru
Таблетки за дезинфекция за джакузи Azuro Oxi Tablets

Azuro Oxi Tablets 0,5 кг


Цена с ДДС:18,90 лв
Продажна цена с ДДС: 16,90 лв
Таблетки за безхлорна дезинфекция на джакузита и хидромасажни вани - 0,5 кг;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 0.50 кг. 

 

ОПИСАНИЕ:

download etiket

Таблетките Азуро Oxi Tablets се обикновено използват в комбинация с таблетките Азуро Activator Oxi, за да се активира и усили тяхното действие. След потапяне на таблетката във водата тя постепенно се разтваря и освобождава активното средство, което се окислява с примесите във водата. За правилното третиране на водата стриктно следвайте инструкциите на етикета и използвайте доплъващия препрат Азуро Activator Oxi. НЕ използвайте Азуро Oxi Tablets заедно с хлорни препарати или за вода, третирана с такива!

 

УПОТРЕБА:

Преди да използвате препарата, е необходимо първо да коригирате нивото на pH в джакузито до нормалните стойности в границите на 7,0-7,4. При първото третиране на водата и като шоково третиране на приблизтелно 2 седмици, добавяйте по 1-2 таблетки за всеки 1 м3 (1000 литра) вода. По време на експлоатацията на джакузито, добавяйте допълно таблетки, ако това е необходимо. За да се постигне кристално чиста и безопасна за къпане вода е изключително важно pH да се поддържа в границите 7,0-7,4, а концентрацията на активен кислород във водата да е в диапазона 8-12 мг/л, а ако температурата на водата в джакузито е над  28 °С, то концентрацията на активен кислород трябва да бъде между 10-14 мг/л. Ако концентрацията на активен кислород във вода падне под 8 мг/л е време да добавите нова таблетка в джакузито, ако пък тя над 14 мг/л, трябва да изчакате докато нивото на активен кислород във водата се нормализира и спадне. Проверявайте нивата на активен кислород най-малко два пъти седмично с подходящ за това тестер, като вземате проба от водата при мястото, където водата се влива от филтъра в джакузито.

 

НАЧИН НА ПРИЛАГАНЕ:

Поставяйте необходимия брой таблетки само в специален пълнител (диспенсер) за таблетки. Нека пълнителят плува свободно по повърхността на водата, като всмукването на филтрацията го завърта. Препратът се разтваря в чиста пластмасова кофа с хладка вода и се сипва бавно в джакузито, докато филтърът работи. Нагласете регулируемия клапан на пълнителя, според настоящето ниво на активен кислорд във водата. НИКОГА НЕ ПУСКАЙТЕ ТАБЛЕТКИ ДИРЕКТНО В ДЖАКУЗИТО И ИЛИ ФИЛТЪРНАТА СИСТЕМА!

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

Информация за вида опасности, посочени в Регламент (ЕО) № 1272/2008 на Европейския парламент и на Съвета: ОПАСЕН - Вреден при поглъщане. Причинява тежки изгаряния на кожата и увреждане на очите. Вреден за водните организми, с дълготраен ефект.

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Водопад за басейни Lux
2580,00 лв
Размер