Сглобяеми басейни и цени от baseini.net

Течен препарат за джакузита и хидромасажни вани- 0,6 л.

Течен препарат за джакузита и хидромасажни вани, допълващ безхлорните таблетки за дезинфекция Azuto Oxi Tablets - 0,6 л;
Препарат за джакузи Azuro Actovator Oxi
Модификатор на вариантите на цената:
Цена с ДДС:12,80 лв
Продажна цена с ДДС: 9,90 лв

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 0.60 л. 

 

ОПИСАНИЕ:

download etiket

Препаратът Азуро Activator Oxi се обикновено използва в комбинация с таблетките Азуро Oxi Tablets, за да активира и усили тяхното действие. Продуктът е биоразградим и неагресивен по отношение на материала, от който е направено джакузито и е подходящ и за градински езера. НЕ използвайте Азуро Activator Oxi заедно с хлорни препарати или за вода, третирана с такива!

 

УПОТРЕБА:

Преди да използвате препарата, е необходимо първо да коригирате нивото на pH в джакузито до нормалните стойности в границите на 7,0-7,4. Правилната употреба на препарата, за да има максимален ефект изисква преди добавянето на препарата да третирате водата с теблетки Azuro Oxi Tablets, след като във водата няма вече никакъв остатъчен свободен хлор. В противен случай може да възникне оцветяване на водата, дължащо се на реакцията на препарата с концентрацията на свободен хлор във водата. Препаратът се добавя редовно, най-малко веднъж седмично, до около 12-24 часа след третирането на водата с Азуро Oxi Tablets. Оптималната концентрация на Азуро Activator Oxi във водата е 4-6 мг/л.

 

ДОЗИРОВКА:

Първоначалната доза 170 мл от препарата за 1 m3 вода (1000 литра) вода в джакузито. За поддръжка на водата поне веднъж седмично в джакузито се добавят 85 мл от Азуро Activator Oxi за 1 m3 вода. Препратът се разтваря в чиста пластмасова кофа с хладка вода и се сипва бавно в джакузито, докато филтърът работи.

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

 

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече...

Кампания "Лятно настроение по Коледа!"

Кампания

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Както всяка Коледа, така и тази, в очакване на Добрия старец Ви п редставяме Ви Кампанията "Лятно настроение по Коледа!" - страхотни намаления за всички сглобяеми басейни Azuro, Ibiza, SwimPool и Swing, а при закупуване на пакет Premium, получавате ПОДАРЪК - мобилен соларен душ, който можете да поставите до басейна или където и да било в градината си, тъй като е лек и подвижен. Повече за условията на промоцията, може да прочетете по-долу:

Прочети повече...

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече...


Google Icon

Този уебсайт използва бисвитки (cookies), за да осигурява удостоверяването, навигацията и други функции. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате, че можем да използвме бисквитки.