fbpx
bgsqenmkroru
Препарат за джакузи Azuro Actovator Oxi

Активатор на кислород за джакузи Azuro Activator Oxi 0,6 л.


Цена с ДДС:12,80 лв
Продажна цена с ДДС: 9,90 лв
Течен препарат за джакузита и хидромасажни вани, допълващ безхлорните таблетки за дезинфекция Azuto Oxi Tablets - 0,6 л;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 0.60 л. 

 

ОПИСАНИЕ:

download etiket

Препаратът Азуро Activator Oxi се обикновено използва в комбинация с таблетките Азуро Oxi Tablets, за да активира и усили тяхното действие. Продуктът е биоразградим и неагресивен по отношение на материала, от който е направено джакузито и е подходящ и за градински езера. НЕ използвайте Азуро Activator Oxi заедно с хлорни препарати или за вода, третирана с такива!

 

УПОТРЕБА:

Преди да използвате препарата, е необходимо първо да коригирате нивото на pH в джакузито до нормалните стойности в границите на 7,0-7,4. Правилната употреба на препарата, за да има максимален ефект изисква преди добавянето на препарата да третирате водата с теблетки Azuro Oxi Tablets, след като във водата няма вече никакъв остатъчен свободен хлор. В противен случай може да възникне оцветяване на водата, дължащо се на реакцията на препарата с концентрацията на свободен хлор във водата. Препаратът се добавя редовно, най-малко веднъж седмично, до около 12-24 часа след третирането на водата с Азуро Oxi Tablets. Оптималната концентрация на Азуро Activator Oxi във водата е 4-6 мг/л.

 

ДОЗИРОВКА:

Първоначалната доза 170 мл от препарата за 1 m3 вода (1000 литра) вода в джакузито. За поддръжка на водата поне веднъж седмично в джакузито се добавят 85 мл от Азуро Activator Oxi за 1 m3 вода. Препратът се разтваря в чиста пластмасова кофа с хладка вода и се сипва бавно в джакузито, докато филтърът работи.

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

Информация за вида опасности, посочени в Регламент (ЕО) № 1272/2008 на Европейския парламент и на Съвета: Съдържа полихексаметилен гуанидин хидрохлорид. Може да предизвика алергична реакция.

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт