fbpx
bgsqenmkroru
Препарат за басейни - хлорни таблетки
Препарат за басейни - хлорни таблетки
Препарат за басейни - хлорни таблетки
Препарат за басейни - хлорни таблетки

Хлорни таблетки с 3 действия Azuro Chlor Trio - 1 кг


Цена с ДДС:22,00 лв
Продажна цена с ДДС: 16,90 лв
Мултифункционални хлорни таблетки (по 200 гр.) за цялостна поддръжка на водата в басейна с тройно действие: дезинфекция, предпазване от водорасли и флокулация - 1 кг;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 1.00 kg, 5 таблетки по 200 гр.

 

ОПИСАНИЕ:

download etiketСилни хлорни таблетки с три действия за дезинфекция на водата, предотвратяване на появата на бактерии, водорасли, плесени, гъбички и флокулация (избистряне). След потапяне във вода таблетките постепенно освобождават хлор, който дезинфекцира, а другите им съставки предотвратяват развитието на водорасли и избистрят водата. Препаратът се използва за корекция на средно замърсена вода, обикновено за постоянната й поддръжка. Хлорните таблетки Азуро Chlor Trio имат дългосрочно, многостранно и сигурно действие.

 

УПОТРЕБА:

След напълването на басейна и регулацията на pH до 7.2 - 7.6, може да хлорирате и избистрите водата, използвайки Азуро Chlor Trio. Заедно с таблетките е препоръчително да използвате и стабилизатора Азуро Chlor Stabil, за да намалите освобождаването на хлора и да удължите действието на таблетките. За да поддържате водата в басейна Ви на всеки 6-8 дни добавяйте по 1-2 таблетки за 30 m3 вода (30 000 литра). Броя на таблетките се определя от температурата на водата: при температура до 25 °С по 1 таблетка, при над 25 °С по 2 таблетки. Общото правило е, че за да се постигне кристално бистра и чиста вода е нужно pH да се поддържа в диапазона 7.2 - 7.6, а съдържанието на хлор 0.3 - 0.5 мг на литър. Ако съдържанието на хлор падне под 0.3 мг/литър със сигурност е време да добавите хлориращ препарат. За правилното използване на препарата е необходимо стойностите на pH и хлор да бъдат редовно измервани с тестери.

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

Информация за опасност съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 на Европейския парламент и на Съвета: 

ОПАСНОСТ - Може да бъде фатален при поглъщане и навлизане в дихателните пътища. Дразни кожата. Може да причини алергична кожна реакция.

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт