bgenroru
AZURO Chlor T - 1 kg
AZURO Chlor T - 1 kg
Препрат за басейни AZURO Chlor T - 1 kg
AZURO Chlor T - 1 kg

Бавноразтворими хлорни таблетки Azuro Chlor T - 1 кг


Цена с ДДС:22,00 лв
Продажна цена с ДДС: 15,90 лв
Икономични бавно разтворими хлорни таблетки (по 200 гр.) за поддръжка на водата в басейна за дългосрочна, сигурна и редовна дезинфекция - 1 кг;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 1.00 kg, 5 таблетки по 200 гр.

 

ОПИСАНИЕ:

download etiketДезинфекцията е най-важната част от поддръжката на басейна, за да се възпрепятства развитието на водорасли, микроби, гъбички, бактерии и вируси. Силните хлорни таблетки Азуро M-Chlor T са основен продукт с дезинфекциращо действие. Азуро M-Chlor Т са бавно разтворими и имат дългосрочно освобождаващо действие на хлора в тях, което ги прави икономични и най-подходящи за редовната дезинфекция на басейна. След потапяне във вода таблетките бавно и постепенно освобождават хлор, който дезинфекцира и оксидира водата.

 

УПОТРЕБА:

След напълването на басейна и регулацията на pH до 7.2 - 7.6, първото третиране с хлор на водата е добре да направите с Азуро Chlor Shock и Азуро Chlor Stabil. Таблетките Азуро М-Chlor Т се използват за последващата хлоротерапия за поддръжка на водата, в интервали от 6-8 дни след първоначалното хлориране, като се добавят по 1-2 таблетки за 30 m3 вода (30 000 литра). При басейни от 10m3 до 25m3 една опаковка е достатъчна за период от месец и половина (за най-големите басейни) или дори за целия сезон за по-малките басейни. Броя на таблетките се определя от температурата на водата: при температура до 25 °С по 1 (200 гр.) таблетка, при над 25 °С по 2 таблетки. Общото правило е, че за да се постигне кристално бистра и чиста вода е нужно pH да се поддържа в диапазона 7.2 - 7.6, а съдържанието на хлор 0.3 - 0.5 мг на литър. Ако съдържанието на хлор падне под 0.3 мг/литър със сигурност е време да добавите хлориращ препарат. За правилното използване на препарата е необходимо стойностите на pH и хлор да бъдат редовно измервани с тестери.

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

Информация за опасност съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 на Европейския парламент и на Съвета: 

ОПАСНОСТ - Може да засили огъня; окислител. Вредно при поглъщане. Предизвиква сериозно дразнене на очите. Може да причини дразнене на дихателните пътища. Много токсичен за водната дреда. Много токсичен за водната среда с дълготраен ефект.

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Водопад за басейни Lux
2580,00 лв
Размер