bgenroru
Препарат за басейни AZURO Chlor Shock G 3kg

Бърз хлор на гранули Azuro Chlor Shock G 3 кг -


Цена с ДДС:45,00 лв
Продажна цена с ДДС: 35,90 лв
Хлориращи гранули за дезинфекция на силно замърсена вода срещу водорасли и микроорганизми бързо, шоково и сигурно действие - 3 кг ИЗЧЕРПАН ДО 18.08;

ОПИСАНИЕ

ИЗЧЕРПАН ДО 18.08

Разфасовка: 3.00 kg

 

ОПИСАНИЕ:

download etiketРазтворим гранулиран препарат на хлорна основа за дезинфекция на водата и предотвратяване на появата на бактерии, водорасли, плесени, гъбички и други микроорганизми. Препаратът се използва за корекция на силно замърсена вода, обикновено еднократно. При разтваряне на препарата във водата ще забележите рязкото увеличение на концентрацията на хлор, който атакува предимно водораслите, но действа унищожаващо и на вирусите и бактериите във водата. Гранулите имат бързо, шоково и сигурно действие.

 

УПОТРЕБА:

След напълването на басейна и регулацията на pH до 7.2 - 7.6, може да използвате Азуро Chlor Shock. Първата доза е добре да бъде около 100 гр. от гранулите за 10 m3 (10 000 литра) вода. Ако не използвате друг хлориращ препарат за междинните хлорирания, може да използвате Азуро Chlor Shock на всеки 5-6 дни , като добавяте по 50 гр. от препарата на 10 m3 вода (10 000 литра). В случай, че използвате хлорни таблетки, не е нужно да правите следващи хлорирания с Азуро Chlor Shock. Общото правило е, че за да се постигне кристално бистра и чиста вода е нужно pH да се поддържа в диапазона 7.2 - 7.6, а съдържанието на хлор 0.3 - 0.5 мг на литър. Ако съдържанието на хлор падне под 0.3 мг/литър със сигурност е време да добавите хлориращ препарат. За правилното използване на препарата е необходимо стойностите на pH и хлор да бъдат редовно измервани с тестери.

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт