Сглобяеми басейни и цени от baseini.net

Формули за изчисление на обема на басейна

Защо е необходимо да знаем кубатурата на басейна си?

За да изчислите точно какво количество от даден препарат Ви е необходим или колко мощна филтрираща система за количеството вода в басейна Ви трябва да изберете, е необходимо да знаете обема на Вашия басейн.

В случай, че не знаете кубатурата на басейна си, можете да използвате следните универсални формули според формата на басейна, за да калкулирате обема на басейна в кубични метри (m3).

При нестандартни форми, формулата е приблизителна. В случай, че стълбата на басейна Ви е вътрешна (слята част от тялото на басейна, от вътрешната му страна) трябва да извадите няколкото кубични метра от обема, които отнема стълбата.

* При басейни с различна дълбочина за изчисление на обема се използва средната дълбочина на басейна.

Настоящите формули са предоставени, за да дадат приблизителна представа за обема на басейна Ви и да Ви улеснят в избора на препарати. В офертата за всеки препарат, който предлагаме е посочена дозировката. Само след изчислението на обема на басейна Ви, бихте могли да знаете количеството от всеки, което е необходимо за поддръжката.

 

 

 

 

 

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече...

Кампания "Лятно настроение по Коледа!"

Кампания

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Както всяка Коледа, така и тази, в очакване на Добрия старец Ви п редставяме Ви Кампанията "Лятно настроение по Коледа!" - страхотни намаления за всички сглобяеми басейни Azuro, Ibiza, SwimPool и Swing, а при закупуване на пакет Premium, получавате ПОДАРЪК - мобилен соларен душ, който можете да поставите до басейна или където и да било в градината си, тъй като е лек и подвижен. Повече за условията на промоцията, може да прочетете по-долу:

Прочети повече...

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече...


Google Icon

Този уебсайт използва бисвитки (cookies), за да осигурява удостоверяването, навигацията и други функции. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате, че можем да използвме бисквитки.