bgenroru
Циркулационна помпа WSelf

Филтърна помпа WSelf с предфилтър


Продажна цена с ДДС: 770,00 лв
Размер
Трифазна циркулационна филтърна помпа модел WSelf без предфилтър, мощности 3.50 - 5.5 HP, 11-16 m3/ч;

ОПИСАНИЕ

ПАРАМЕТРИ:

Модел
WSelf 1
WSelf 2
WSelf 3
Мощност
3.50 HP
4.00 HP
5.50 HP
Капацитет
11 м/ч
13 м3/ч
16 м3/ч
Връзки
D 90
D 90
D 90
Изолационен клас
F
F
F
Клас на защита
IP55
IP55
IP55

 

ОПИСАНИЕ:

схема циркулационна помпа wselfЦиркулационна помпа без предфилтър произведена в Италия. Помпата е оптимизирана с мощен безшумен мотор и широки входни и изходни връзки за максимален приток. Статорът на помпата е защитен от влага и добре обезопасен. Роторът е здраво монтиран и закрепен съз здрави болтове. Помпата работи при максимално налягане до 0.3 MPa.

 

За правилна работа, помпата трябва да бъде свързана със съвместим по дебит и входни / изходни връзки пясъчен филтър.

 

 

схема циркулационна помпа wself 2Основните предимства на модела са:

 

- Ниско ниво на шума;

- Възможност за работа с морска вода;

- Дренажна тапа, включена в комплекта;

- Термопластичен корпус;

- Произведена в Италия;

- Работи при температура от 5 до 50 С;

 

 

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ:

Свързването на помпата с водопроводната система на басейна и с филтъра става в зависимост от диаметъра на входа и изхода на помпата. Преди пускането в експлоатация на мощни циркулационни помпи изпускателния клапан трябва да бъде напълно затворен или в полуотворена позиция и след 5 секунди трябва да се отвори напълно, за да се влее циркулационния поток. Всмукващите вентили на помпата трябва да бъдат отворени по време на операция.

Предфилтърът винаги се намира или монтира по веригата преди мотора. Помпата трябва винаги да се пуска с достъп на вода в системата. Дори и само за тестване помпата не трябва да стартира на сухо.

Мястото за инсталация на помпата трябва да бъде сухо, а моторът на помпата никога да не попада под вода. Не е препоръчително, освен, ако не е наложително височина на засмукване повече от 3 м.

Помпата трябва да бъде разположена така, че около охлаждащия вентилатор зад мотора да има достъчно въздух. В противен случай помпата ще прегрее или някоя нейна част може да бъде повредена.

 

ВАЖНО! - Продуктът трябва да бъде инсталиран само от квалифициран техник и свързан с подходящ пясъчен филтър, съгласно съществуващ конструктивен, технологичен, ВиК и ел. проект, изготвен от лиценциран проектант. Ел. системата трябва да бъде обезопасена с дефектно-токова защита (ДТЗ), съгласно спецификацията на оборудването! Отговорността относно правилната инсталация и употреба на оборудването, както относно изправността на ел. системата е изцяло на Купувача!

 


 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт