bgenroru
Течна хидроизолация за бани webertec D Protect

Течна хидроизолация за бани webertec D Protect


Продажна цена с ДДС: 32,07 лв
Опаковка
Течна хидроизолация за бани webertec D Protect, готовa за употреба, премостващa пукнатини , бързосъхнещa. Разфасовки: 5 и 20 кг;

ОПИСАНИЕ

ОПИСАНИЕ:

webertec d-protect е готова за употреба хидроизолационна мембрана на базата на синтетична дисперсия за безшевна и безфугова хидроизолация на бани, кухни, мокри помещения и балкони (до 6–7 m2). Силно еластична, с разтегливост около 310%. Предоставя гладка основа за лепене на плочки. В комбинация с еластичните лепила за плочки webercol Флекс, webercol Флекс Про и weber.col Екстра Флекс, webertec D-protect предлага висококачествена и сигурна хидроизолационна и залепваща система за мокри помещения, както и за тераси и балкони. webertec D-protect се използва като безшевна и безфугова хидроизолация за мокри помещения като душове, бани, тоалетни, перални и др. Прилага се и като хидроизолация на балкони с наклон (минимум 2%) в случаите, когато ще има последващо залепване на подова керамика по тънкослойния или дебелослойния метод.


Основните приложения на продукта са:

  • Външна и вътрешна употреба;
  • Мокри помещения и балкони (6 -7 m2);
  • Хидроизолация под плочки.

 

УПОТРЕБА:

Еластична хидроизолационна мембрана под керамични покрития на база синтетична дисперсия за мокри помещения. Осигурява безшевна и безфугова хидроизолация, върху която се лепят керамични покрития.

Готова за употреба хидроизолационна мембрана на базата на синтетична дисперсия за безшевна и безфугова хидроизолация на бани, кухни, мокри помещения и балкони (до 6–7 m2). Силно еластична, с разтегливост около 310%. Предоставя гладка основа за лепене на плочки. В комбинация с еластичните лепила за плочки webercol Флекс, webercol флекс про и weber.col Екстра Флекс, webertec D-protect предлага висококачествена и сигурна хидроизолационна и залепваща система за мокри помещения, както и за тераси и балкони. webertec D-protect се използва като безшевна и безфугова хидроизолация за мокри помещения като душове, бани, тоалетни, перални и др. Прилага се и като хидроизолация на балкони с наклон (минимум 2%) в случаите, когато ще има последващо залепване на подова керамика по тънкослойния или дебелослойния метод.
webertec D-protect не е подходяща за басейни и места, намиращи се перманентно под вода, както и като финишно покритие.

 

ТЕХНИЧЕСКИ ДАННИ: 

Плътност
Удължение при скъсване
Смесване
Време за съхнене
Дебелина на слоя
Брой нанасяни слоеве
Време за изчакване между отделните слоеве
Възможност за стъпване
Полагане на плочки
Температура на работа
около 1,6 kg/dm3
около 310%
готов за употреба
около 24 часа
минимум 0,5 mm
минимум 2 слоя
около 2-4 часа
след около 10-15 часа
след около 24 часа
от +5°С до +30°С

 

РАЗХОДНА НОРМА:

1.25 kg/m2 при слой 0.5 mm. 

 

ОПАКОВКА:

5 kg и 20 kg

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Джет за басейни с фолио Sena Jet
2590,00 лв
Вид