fbpx
bgsqenmkroru
Тестер за басейни 4 в 1
Тестер за басейни 4 в 1
Тестер за басейни 4 в 1

Тестер Azuro Quick Check 4 в 1


Цена с ДДС:19,00 лв
Продажна цена с ДДС: 16,90 лв
Тестер Azuro Quick Check 4 в 1 с тест ленти за измерване на съдържанието на хлор, pH, алкалността и стабилността на водата в басейна;

ОПИСАНИЕ

ОПИСАНИЕ:

Тестерът Azuro Quick Check 4 в 1 се състои от тест ленти за до 50 измервания на съдържанието и новото на хлор, pH, алкалност и стабилност на водата във фамилни басейни или джакузита. Само с три прости стъпки и в рамките на само 15 секунди можете да измерите всички стойностите. Тест лентите могат да се използват самостоятелно или като допълнение към вече доказаните с абсолютната си точност капкови тестери. За да сравнят стойностите желателно на всеки две седмици да се прави сверяване с капков тестер.

 

УПОТРЕБА:

azuro Quick Check 4v1

01Потопете лентата във водата и веднага я извадете.

02Дръжте лентата в хоризонтално положение 15 секунди.

03Сравнете цветовете за свободен хлор, pH, алкалност и стабилност (в този ред) с цветната карта, за да отчетете резултата.

Правилните стойности се измерват точно след 15 секунди. Не сравнявайте резултата и не го отчитайте ако тест лентите са престоели по-дълго.

 

Параметри
Свободен хлор
pH
Алкалност
Стабилност
Обхват на измерване
0 - 5 mg/l
6,2 - 8,2
0 - 240 ppm
0 - 300
Идеални стойности
0,3 - 0,6 mg/l
7,0 - 7,4
80 - 120 ppm
30 - 50

 

За постигането на кристално чиста вода в басейна е необходимо измерването на стойностите на водата преди всяко третиране с препарати за басейни, най-малко 2 пъти седмично.

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт