fbpx
bgenmkroru
Azuro Oxi Tabs 1 кг
Azuro Oxi Tabs 1 кг
Azuro Oxi Tabs 1 кг

Кислородни таблетки за басейн Azuro Oxi Tabs 1 кг


Цена с ДДС:37,60 лв
Продажна цена с ДДС: 29,90 лв
Таблетки по 200 гр. активен кислород за безхлорна дезинфекция на басейни - 1 кг. Използват се в комбинация с препарата Azuro BIO-L;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 1.00 кг, 5 бр. таблетки х 200 гр. 

 

ОПИСАНИЕ:

download etiket

Таблетките Азуро Oxi Tabs обикновено се използват в комбинация с течния препарат Азуро BIO-L, за да се активира и усили тяхното действие. След потапяне на таблетката във водата тя постепенно се разтваря и освобождава активното вещество, което се окислява с примесите във водата. За правилното третиране на водата стриктно следвайте инструкциите на етикета и използвайте доплъващия препрат Азуро BIO-L. НЕ използвайте Азуро Oxi Tabs заедно с хлорни препарати или за вода, третирана с такива!

 

УПОТРЕБА:

Преди да използвате препарата, е необходимо първо да коригирате нивото на pH в джакузито до нормалните стойности в границите на 7,0-7,4. При първото третиране на водата и като шоково третиране на приблизтелно 2 седмици, добавяйте по 1-2 таблетки за всеки 10 м3 (10 000 литра) вода. По време на експлоатацията на басейна, добавяйте допълно таблетки, ако това е необходимо. За да се постигне кристално чиста и безопасна за къпане вода е изключително важно pH да се поддържа в границите 7,0-7,4, а концентрацията на активен кислород във водата да е в диапазона 8-12 мг/л, а ако температурата на водата в джакузито е над  28 °С, то концентрацията на активен кислород трябва да бъде между 10-14 мг/л. Ако концентрацията на активен кислород във вода падне под 8 мг/л е време да добавите нова таблетка в джакузито, ако пък тя над 14 мг/л, трябва да изчакате докато нивото на активен кислород във водата се нормализира и спадне. Проверявайте нивата на активен кислород най-малко два пъти седмично с подходящ за това тестер, като вземате проба от водата при мястото, където водата се влива от филтъра в джакузито.

 

НАЧИН НА ПРИЛАГАНЕ:

Поставяйте необходимия брой таблетки само в специален пълнител (диспенсер) за таблетки. Нека пълнителят плува свободно по повърхността на водата, като всмукването на филтрацията го завърта. Нагласете регулируемия клапан на пълнителя, според настоящето ниво на активен кислорд във водата. НИКОГА НЕ ПУСКАЙТЕ ТАБЛЕТКИ ДИРЕКТНО В БАСЕЙНА И ИЛИ ФИЛТЪРНАТА СИСТЕМА!

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

Информация за вида опасности, посочени в Регламент (ЕО) № 1272/2008 на Европейския парламент и на Съвета: ОПАСЕН - Вреден при поглъщане. Причинява тежки изгаряния на кожата и увреждане на очите. Вреден за водните организми, с дълготраен ефект.

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Водно оръдие за басейни Standard
2535,00 лв
Размер