fbpx
bgsqenmkroru

Стъклопластовите басейни са носители на най-престижните награди за стъклопластов басейн на Аква изложенията и СПА списания в ЕС и Република Чехия.

Басейните от стъклопласт са произведени от един модул, без никаква връзка или заваряване, което е и причина за изключителната им здравина. Стъклопластът (стъкломатът) за разлика от полипропилена е по-подходящ материал при производството на басейни, защото притежава по-добра якост и по-дълъг живот. Басейните Calypso се предлагат в комплект с осветление и в модели с дълбочина 1.5 метра (за разлика от сглобяемите, при които максимално допустимата безопасна дълбочина е 1.2 метра). 

Те се произвеждат в няколко модерни десена и можете да изберете цвета според вкуса си. При всички цветове вътрешната повърхност на басейна е покрита със специален водоустойчив защитен лак. Този лак не само придава на басейна елегантност, но същевременно осигурява на басейна пълна UV защита и предпазва материала от вредното влияние на препаратите за дезинфекция (предимно хлора). От външната страна повърхността на басейна е изработена от полиуретанова пяна, която осигурява на тялото на басейна отлична топлоизолация и голяма здравина.

Основни предимства и качества:

  • Изключително солидна конструкция - Няколкото пласта на стената на басейна, съставени от различни материали - стъкломат (фибростъкло или още стъклопласт), акрилна водозащитна боя с UV филтър, полиуретанова пяна и слой от винил-естер) правят тези басейни най-здравата басейнова конструкция от стъклопласт на българския пазар!
  • Интегрирани вътрешни стъпала за вход в басейна - Тази технология е от съществено значение, в случай че имате намерение да монтирате плъзгащ се покрив над басейна.
  • Бърз монтаж в рамките на един ден - При подготвен изкоп, басейните Calypso заедно с филтриращата система и осветлението се монтират за един ден.
  • 10 годишна гаранция на тялото на басейна - При избора на басейн от стъклопласт съществено значение има качеството на материала и опита на производителя. Основния риск при стъклопластовитее басейни е спукването, което може да настъпи в следствие на некачествени материали. Гаранция за качеството на нашите басейни 20-годишния опит при производството на басейни и множеството награди за най-добър басейн от стъклопласт. Съветваме нашите клиенти да бъдат внимателни при избора на басейн и към производители, произвеждащи дълги години други артикули от стъкломат - производствения процес при правенето на басейни е съвсем различен от правенето на лодки например и изисква опит и качествени материали.
  • "Живот" на басейна минимум 20 години

Стъклопластови басейни и джакузита

Басейн Oscar 4 с филтрация и осветление

Стъклопластов басейн С ДВОЙНО ДЪНО модел Oscar 4 с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 4.2 х 3.6 m, Дълбочина: 1.55;

19990,00 лв
17850,00 лв

Басейн Olymp с филтрация и осветление

Стъклопластиков басейн модел Olymp с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 4.5 х 3.0 m, Дълбочина: 1.2 m;

21730,00 лв

Басейн Ikaros с филтрация и осветление

Стъклопластиков басейн модел Ikaros с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 6.0 х 3.0 m, Дълбочина: 1.4 m;

24560,00 лв

Басейн Pegas с филтрация и осветление

Стъклопластиков басейн модел Pegas с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 6.1 х 3.10 m, Дълбочина: 1.4 m;

25970,00 лв

Басейн Fenix с филтрация и осветление

Стъклопластов басейн модел Fenix с пълна филтрираща система и осветление. Размери: 6.0 х 3.0 m, Дълбочина: 1.2 m;

23580,00 лв

Басейн Hit с филтрация и осветление

Стъклопластов басейн модел Hit с пълна филтрираща система и осветление. Размери: 6.18 х 3.14 m, Дълбочина: 1.40 m;

25980,00 лв

Басейн Orion с филтрация и осветление

Стъклопластиков басейн модел Orion с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 7.5 х 3.5 m, Дълбочина: 1.5 m;

28970,00 лв

Басейн Gemini с филтрация и осветление

Стъклопластиков басейн модел Gemini с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 8.2 х 3.5 m, Дълбочина: 1.5 m;

31820,00 лв

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Тестер таблетки за басейни - измерване на хлор и pH
14,00 лв
Допълнителен блистер