Сглобяеми басейни и цени от baseini.net

Стъклопластовите басейни Calypso са носители на най-престижните награди за стъклопластов басейн на Аква изложенията и СПА списания в ЕС и Република Чехия.

Басейните от стъклопласт са произведени от един модул, без никаква връзка или заваряване, което е и причина за изключителната им здравина. Стъклопластът (стъкломатът) за разлика от полипропилена е по-подходящ материал при производството на басейни, защото притежава по-добра якост и по-дълъг живот. Басейните Calypso се предлагат в комплект с осветление и в модели с дълбочина 1.5 метра (за разлика от сглобяемите, при които максимално допустимата безопасна дълбочина е 1.2 метра). Басейните Calypso са предназначени за по-взискателните клиенти и малкия и среден туристически бизнес - хотели, спа центрове, санаториуми, луксозни имоти и т.н.

Calypso се произвеждат в няколко модерни десена и можете да изберете цвета според вкуса си. При всички цветове вътрешната повърхност на басейна е покрита със специален водоустойчив защитен лак. Този лак не само придава на басейна елегантност, но същевременно осигурява на басейна пълна UV защита и предпазва материала от вредното влияние на препаратите за дезинфекция (предимно хлора). От външната страна повърхността на басейна е изработена от полиуретанова пяна, която осигурява на тялото на басейна отлична топлоизолация и голяма здравина.

Основни предимства и качества:

  • Изключително солидна конструкция - Няколкото пласта на стената на басейна, съставени от различни материали - стъкломат (фибростъкло или още стъклопласт), акрилна водозащитна боя с UV филтър, полиуретанова пяна и слой от винил-естер) правят басейните Calypso най-здравата басейнова конструкция от стъклопласт на българския пазар!
  • Интегрирани вътрешни стъпала за вход в басейна - Тази технология е от съществено значение, в случай че имате намерение да монтирате плъзгащ се покрив над басейна.
  • Бърз монтаж в рамките на един ден - При подготвен изкоп, басейните Calypso заедно с филтриращата система и осветлението се монтират за един ден.
  • 10 годишна гаранция на тялото на басейна - При избора на басейн от стъклопласт съществено значение има качеството на материала и опита на производителя. Основния риск при стъклопластовитее басейни е спукването, което може да настъпи в следствие на некачествени материали. Гаранция за качеството на Calypso са 20-годишния опит на Mountfield при производството на басейни, 57-те собствени градински хипермаркета в Чехия и 11 в Словакия с басейн-центрове към тях и множеството награди за най-добър басейн от стъклопласт на басейните Calypso. Съветваме нашите клиенти да бъдат внимателни при избора на басейн и към производители, произвеждащи дълги години други артикули от стъкломат - производствения процес при правенето на басейни е съвсем различен от правенето на лодки например и изисква опит и качествени материали.
  • "Живот" на басейна минимум 20 години
Име Код Цена с ДДС Снимка Информация
Басейн Olymp с филтрация и осветление CGE1
14730,00 лв
Басейн Olymp с филтрация и осветление

Стъклопластиков басейн модел Olymp с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 4.5 х 3.0 m, Дълбочина: 1.2, - доставка 7 дни;

Допълнителна информация
Басейн Ikaros с филтрация и осветление CGE2
17260,00 лв
Басейн Ikaros с филтрация и осветление

Стъклопластиков басейн модел Ikaros с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 6.0 х 3.0 m, Дълбочина: 1.4, - доставка 7 дни;

Допълнителна информация
Басейн Pegas с филтрация и осветление CGE3
17570,00 лв
Басейн Pegas с филтрация и осветление

Стъклопластиков басейн модел Pegas с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 6.2 х 3.2 m, Дълбочина: 1.4, - доставка 7 дни;

Допълнителна информация
Басейн Fenix с филтрация и осветление CGE3
15580,00 лв
Басейн Triton с филтрация и осветление

Стъклопластов басейн модел Fenix с пълна филтрираща система и осветление. Размери: 6.0 х 3.0 m, Дълбочина: 1.2 m;

Допълнителна информация
Басейн Hit с филтрация и осветление CGE3A
16980,00 лв
Басейн Vega с филтрация и осветление

Стъклопластов басейн модел Hit с пълна филтрираща система и осветление. Размери: 6.18 х 3.14 m, Дълбочина: 1.40 m;

Допълнителна информация
Басейн Rhodos с филтрация и осветление CGE5
19650,00 лв
Басейн Rhodos с филтрация и осветление

Стъклопластиков басейн модел Rhodos с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 7.5 х 3.5 m, Дълбочина: 1.4, - доставка 7 дни;

Допълнителна информация
Басейн Relax с филтрация и осветление CGE6
18950,00 лв
modulen-basein-relax-1

Стъклопластов басейн модел Relax с пълна филтрираща система и осветление. Размери: 7.20 х 3.42 m, Дълбочина: 1.4 m;

Допълнителна информация
Басейн Family с филтрация и осветление CGE6A
19730,00 лв
modulen-basein-family-1

Стъклопластов басейн модел Family с пълна филтрираща система и осветление. Размери: 7.50 х 3.52 m, Дълбочина: 1.4 m;

Допълнителна информация
Басейн Orion с филтрация и осветление CGE7
20970,00 лв
Басейн Orion с филтрация и осветление

Стъклопластиков басейн модел Orion с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 7.5 х 3.5 m, Дълбочина: 1.5, - доставка 7 дни;

Допълнителна информация
Басейн Gemini с филтрация и осветление CGG7
22820,00 лв
Басейн Gemini с филтрация и осветление

Стъклопластиков басейн модел Gemini с пълна филтрираща система и осветление. Диаметър: 8.2 х 3.5 m, Дълбочина: 1.5, - доставка 7 дни;

Допълнителна информация
Басейн Active с филтрация и осветление CGG8
23630,00 лв
modulen-basein-active-1

Стъклопластов басейн модел Gemini с пълна филтрираща система и осветление. Размери: 8.20 х 3.54 m, Дълбочина: 1.5 m;

Допълнителна информация

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече...

Кампания "Лятно настроение по Коледа!"

Кампания

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Както всяка Коледа, така и тази, в очакване на Добрия старец Ви п редставяме Ви Кампанията "Лятно настроение по Коледа!" - страхотни намаления за всички сглобяеми басейни Azuro, Ibiza, SwimPool и Swing, а при закупуване на пакет Premium, получавате ПОДАРЪК - мобилен соларен душ, който можете да поставите до басейна или където и да било в градината си, тъй като е лек и подвижен. Повече за условията на промоцията, може да прочетете по-долу:

Прочети повече...

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече...


Google Icon

Този уебсайт използва бисвитки (cookies), за да осигурява удостоверяването, навигацията и други функции. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате, че можем да използвме бисквитки.