bgenroru
Стойка за Azuro Jet

Стойка за Azuro Jet


Цена с ДДС:245,00 лв
Продажна цена с ДДС: 190,00 лв
Телескопична алуминиева стойка за Azuro Jet 35 и Azuro Jet 50 за монтаж на надземни басейни;

ОПИСАНИЕ:

Телескопична алуминиева стойка за Azuro Jet 35 и Azuro Jet 50, подходяща предимно за надземно монтирани басейни, което дава възможност да се рагулира дълбочината на дюзата, предизвикваща насрещно течение.

 

СРОК ЗА ДОСТАВКА:

  • Срок за доставка: 1-10 работни дни
  • Доставката е за сметка на купувача и се извършва от избран от него куриер. Може също да вземете поръчания продукт лично от нашия склад.

ГАРАНЦИЯ:

Гаранцията на продукта е 2 години. С покупката на всеки продукт получавате гаранционна книжка за поддръжката му и условията на гаранцията.

След като изберете продукт и изпратите Вашата поръчка чрез електронния ни магазин или на нашите телефони, в рамките на работния ден ще получите потвърждение на поръчката от наш служител по е-мейла или телефона.

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт