bgenroru
Термо покривало за басейн
Термо покривало за басейн
Термо покривало за басейн

Соларно термо-покривало за басейн 400 µm - черно/синьо


Продажна цена с ДДС: 13,80 лв
Черно от едната страна, синьо от другата соларно термо-покривало за басейн с размери по поръчка за задържане на топлината на водата - 400 µm;

ОПИСАНИЕ

ОПИСАНИЕ:

Изотермичните покривала се използват за задържане на топлината особено през нощта, повишаване на температурата на водата и намаляване на изпарението. Те, също така частично предпазват водата от замърсяване – прах, листа, насекоми, дъждовна вода, с което се спестяват разходи за препарати. Те са особено подходящи за басейни в планински райони, където температурите през нощта рязко спадат, поради което водата в басейна се охлажда. Снабдяването на басейна с термо-покривало осигурява възможност за къпане рано сутринта, без да е необходимо изчакване докато водата дневното слънце загрее водата в басейна.

Поривалото има черен цвят от едната страна, син от другата, което дава възможност на всеки да избере цвета, който иска да изпозлва.

Плътността на термо-покривалата е от особено голямо значение за ефективността на задържане на топлината на водата. Покривалото е с плътност 400 µm, което го прави изключително ефективно.

Изотермичното покривало НЕ е зимоустойчиво и трябва да бъде прибрано през зимата.

 

ЦЕНООБРАЗУВАНЕ:

Посочената цена е за м2 и се калкулира с точност до 1 м2 при възможни дължина до 50 м и ширина 4, 5, 6 или 7 м. При поръчки под 20 м2 се начислява допълнителна цена за изработка от 20%.

За да получите конкретна оферта за доставка на термо-покривало, моля посочете точните размери и форма на басейна, избрания цвят и опция за задвижване.

ВАЖНО! Поставянето на термо-покривало не обезопасява басейна!

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Тестер таблетки за басейни - измерване на хлор и pH
12,00 лв
Допълнителен блистер