fbpx
bgsqenmkroru

Сертификат "Коректна фирма" 2016

Сертификат коректна фирма

 

Всички ние - екипа на Пуулс ЕУ ЕООД и Басейни.НЕТ сме щастливи да се похвалим с получаването на сертификат "Коректна фирма" 2016.

 

Вярваме, че отношението към клиента и любовта към професията ни са нещо много по-ценно от сертификат, но сме горди, че усилията ни в тази насока са оценени.

Сертификатът "Коректна Фирма" е отличие, имащо за цел преди всичко да изгражда позитивна презентация на компаниите в Интернет средата, като за целта се прави проучване на фирмите със софтуер със специален алгоритъм "Коефициент на мненията" за т.н. "чувствителни фрази".

 

Автентичността на сертификата може да бъде проверена, в сайта на Център На Клиентските Мнения ЕООД.

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт