Сглобяеми басейни и цени от baseini.net

Басейн AZURO 406DL с филтрация - пакет PREMIUM

Разширен пакет Premium - басейн Азуро 406DL с цялото необходимо филтрационно оборудване - професионална пясъчна филтрация, слънчево покривало, аксесоари и подаръци;
Сглобяем басейн AZURO 406DL с филтрация - пакет SUPER plus
Модификатор на вариантите на цената:
Цена с ДДС:4590,00 лв
Продажна цена с ДДС: 4330,00 лв
5-years-warranty-shower.png
Сглобяем басейн AZURO 406DL с филтрация - пакет SUPER plus
Стълба Azuro DeLuxe
Комплект пясъчна филтрация AZURO 9 m3/h
Скимер с дюза
Кварцов пясък 25 кг
Маркуч d38
Подложка за сглобяем басейн
Термо покривало за сглобяем басейн
Универсална дръжка 1.8 m
вакуумна четка
Мрежа дълбока
Четка за басейн 25 см
Пълнител за хлорни таблетки
Азуро Хлор Шок - препарат за басейни
AZURO_Chlor_Trio_4feb6b51b3f4a.jpg

ОПИСАНИЕ

PremiumЗА ПАКЕТ PREMIUM:

В разширения пакет PREMIUM са включени посочения модел басейн и напълно завършена пясъчна филтрационна система, включваща всмукателна помпа, филтър, вентил, скимер, вливна дюза, кварцов пясък и аксесоари. Освен това пактът включва геотекстилна подложка, изрязана фабрично за размера на басейна, слънчево покривало за задържане на температурите през нощта, вакуумна четка за почистване на дъното, дръжка за нея и маркучи за свързване  т.е. цялото необходимо оборудване, за да функционира басейна перфектно. В пакета са включени и подаръци - препарат за първоначално третиране и хлорни таблетки с пълнител за поддръжка на водата.

 

ПАКЕТ PREMIUM ВКЛЮЧВА:

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Сглобяем басейн Азуро 403DL - размериТранспортен пакет басейн пакет Премиум

Сглобяемите басейни Азуро са една от малкото възможности всеки да може да си позволи да има басейн в двора. Основните предимства на тези басейни са ниската им цена, лесния монтаж, за който не са необходими предварителни огледи и проучване на терена, качествените и здрави материали и не на последно място добрия им естетически вид. Фолиото (линера) на басейните от серията Deluxe е с красив десен, различаващ се от чисто синьото при басейните от серия Basic и повечето сглобяеми басейни на пазара. Басейните Азуро са устойчиви на зимни условия, през зимата не се разглобяват и прибират, като надуваемите, а се зазимяват според инструкциите.

vgrajdaneКомплектът Азуро 406DL от серията DELUXE е предназначен за напълно или частично вграждане в земята и в същото време - надземен монтаж.

 стена сглобяем басейн Азуро

ТЕХНОЛОГИЯ:

Басейните Азуро Делукс са произведени по специална производствена технология. Благодарение на защитния лак, с който е боядисана стената отвън, те могат да бъдат вграждани. Цинковото покритие осигурява защита на стената от корозия, термоформоването на стоманата - здравина под напъна на водата и еластичност при извънреден натиск. Всяка част по конструкцията на басейна е сменяема и налична на склад. Избирайки басейн Азуро, Вие избирате производител с двадесет и пет години опит в производството на сглобяеми и фамилни басейни, осигурени резервни части и лесна поддръжка, готови аксесоари (покривала, джетове, покриви и др.), създадени специално за този модел.

 

ПАРАМЕТРИ НА БАСЕЙНА:

Форма:
Дълбочина:
Диаметър:
Вместимост:
Стени:
Линер (фолио):
Тегло:
Време за монтаж:
Транспортни пакети:
Възможност за вграждане:
Кръг
1,20 m
6,40 m
39 m3
Стоманени със защитно и декоративно покритие цвят Brown Wood
Синьо, с мраморен десен
166 кг
Около 5 часа и 30 мин.
3 пакета: 1,21mx0,33mx0,33m; 1,51mx0,39mx0,40m; 0,55mx0,50mx1,35m
Да

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече...

Кампания "Лятно настроение по Коледа!"

Кампания

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Както всяка Коледа, така и тази, в очакване на Добрия старец Ви п редставяме Ви Кампанията "Лятно настроение по Коледа!" - страхотни намаления за всички сглобяеми басейни Azuro, Ibiza, SwimPool и Swing, а при закупуване на пакет Premium, получавате ПОДАРЪК - мобилен соларен душ, който можете да поставите до басейна или където и да било в градината си, тъй като е лек и подвижен. Повече за условията на промоцията, може да прочетете по-долу:

Прочети повече...

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече...


Google Icon

Този уебсайт използва бисвитки (cookies), за да осигурява удостоверяването, навигацията и други функции. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате, че можем да използвме бисквитки.