Сглобяеми басейни и цени от baseini.net

Басейн AZURO 404DL с филтрация - пакет ECONOMY

Базов пакет ECONOMY - басейн Азуро 404DL с основното необходимо филтрационно оборудване - пясъчна филтрация 5 м2/ч и скимер;
Сглобяем басейн AZURO 404DL с филтрация - пакет ECONOMY
Модификатор на вариантите на цената:
Цена с ДДС:3280,00 лв
Продажна цена с ДДС: 2730,00 лв
warranty-badge.png
Сглобяем басейн AZURO 404DL с филтрация - пакет ECONOMY
Стълба Azuro DeLuxe
Комплект пясъчна филтрация AZURO 5 m3/h
Скимер с дюза
Кварцов пясък 25 кг

ОПИСАНИЕ

ЗА ПАКЕТ ECONOMY:

economy azuroВ икономичния пакет ECONOMY са включени посочения модел басейн и базова филтрация за него - скимер, пясъчен филтър и кварцояв пясък за него т.е. най-необходимо оборудване, за да функционира басейна на максимално ниска цена. Икономичните пакети на басейните Азуро са най-евтиния продукт на българския пазар, съчетаващ басейн с филтрационна система! Те дават възможност на всеки да притежава функциониращ басейн, дори да не разполага с голяма сума за закупуването на оборудване. Всичко, което Ви е необходимо за басейна в последствие може да бъде добавяно на по късен етап без да се налага разглобяване.

 

ПАКЕТ ECONOMY ВКЛЮЧВА:

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Сглобяем басейн Азуро 404DL - размериТранспортен пакет сглобяем басейнСглобяемите басейни Азуро са една от малкото възможности всеки да може да си позволи да има басейн в двора. Основните предимства на тези басейни са ниската им цена, лесния монтаж, за който не са необходими предварителни огледи и проучване на терена, качествените и здрави материали и не на последно място добрия им естетически вид. Фолиото (линера) на басейните от серията Deluxe е с красив десен, различаващ се от чисто синьото при басейните от серия Basic и повечето сглобяеми басейни на пазара. Басейните Азуро са устойчиви на зимни условия, през зимата не се разглобяват и прибират, а се зазимяват според инструкциите.

vgrajdaneКомплектът Азуро 404DL от серията DELUXE е предназначен за напълно или частично вграждане в земята и в същото време - надземен монтаж. В комплекта са включени странични подпори (от двете страни на овала, където налягането на водата е най-голямо), което дава изключителна стабилност на овалните басейни дори при надземен монтаж!

 стена сглобяем басейн Азуро

ТЕХНОЛОГИЯ:

Басейните Азуро Делукс са произведени по специална производствена технология. Благодарение на защитния лак, с който е боядисана стената отвън, те могат да бъдат вграждани. Цинковото покритие осигурява защита на стената от корозия, термоформоването на стоманата - здравина под напъна на водата и еластичност при извънреден натиск. Всяка част по конструкцията на басейна е сменяема и налична на склад. Избирайки басейн Азуро, Вие избирате производител с двадесет и пет години опит в производството на сглобяеми и фамилни басейни, осигурени резервни части и лесна поддръжка, готови аксесоари (покривала, джетове, покриви и др.), създадени специално за този модел.

 

ПАРАМЕТРИ НА БАСЕЙНА:

Форма:
Дълбочина:
Диаметър:
Вместимост:
Стени:
Линер (фолио):
Тегло:
Време за монтаж:
Транспортни пакети:
Възможност за вграждане:
Овал
1,20 m
5,50 x 3.7 m
21 m3
Стоманени със защитно и декоративно покритие цвят Brown Wood
Синьо, с мраморен десен
137 кг
Около 5 часа и 30 мин.
5 пакета: 1,21mx0,33mx0,33m; 1,52mx0,40mx0,41m; 0,55mx0,50mx1,35m; 0,09mx0,63mx0,61m; 0,11mx0,49mx1,37m;
Да

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече...

Кампания "Лятно настроение по Коледа!"

Кампания

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Както всяка Коледа, така и тази, в очакване на Добрия старец Ви п редставяме Ви Кампанията "Лятно настроение по Коледа!" - страхотни намаления за всички сглобяеми басейни Azuro, Ibiza, SwimPool и Swing, а при закупуване на пакет Premium, получавате ПОДАРЪК - мобилен соларен душ, който можете да поставите до басейна или където и да било в градината си, тъй като е лек и подвижен. Повече за условията на промоцията, може да прочетете по-долу:

Прочети повече...

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече...


Google Icon

Този уебсайт използва бисвитки (cookies), за да осигурява удостоверяването, навигацията и други функции. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате, че можем да използвме бисквитки.