fbpx
bgsqenmkroru
Сглобяем басейн AZURO 403DL с филтрация - пакет Premium
Сглобяем басейн AZURO 403DL с филтрация - пакет Premium
Стълба Azuro DeLuxe
Комплект пясъчна филтрация AZURO 7 m3/h
Скимер с дюза
Кварцов пясък 25 кг
Маркуч d38
Подложка за сглобяем басейн
Сглобяем басейн AZURO 403DL с филтрация - пакет Premium
Пълнител за хлорни таблетки
вакуумна четка
Универсална дръжка 1.8 m
Мрежа дълбока
Четка за басейн 25 см
Препарат за басейни Хлор Трио мултифункционални таблетки 1 кг
Азуро Хлор Шок - препарат за басейни

Басейн AZURO 403DL с филтрация - пакет PREMIUM


Цена с ДДС:3750,00 лв
Продажна цена с ДДС: 3290,00 лв
Разширен пакет Premium - басейн Азуро 403DL с цялото необходимо филтрационно оборудване - професионална пясъчна филтрация, слънчево покривало, аксесоари и подаръци;
5-years-warranty-shower.png

ОПИСАНИЕ

PremiumЗА ПАКЕТ PREMIUM:

В разширения пакет PREMIUM са включени посочения модел басейн и напълно завършена пясъчна филтрационна система, включваща всмукателна помпа, филтър, вентил, скимер, вливна дюза, кварцов пясък и аксесоари. Освен това пактът включва геотекстилна подложка, изрязана фабрично за размера на басейна, слънчево покривало за задържане на температурите през нощта, вакуумна четка за почистване на дъното, дръжка за нея и маркучи за свързване  т.е. цялото необходимо оборудване, за да функционира басейна перфектно. В пакета са включени и подаръци - препарат за първоначално третиране и хлорни таблетки с пълнител за поддръжка на водата.

 

ПАКЕТ PREMIUM ВКЛЮЧВА:

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Сглобяем басейн Азуро 403DL - размериТранспортен пакет басейн пакет Премиум

Сглобяемите басейни Азуро са една от малкото възможности всеки да може да си позволи да има басейн в двора. Основните предимства на тези басейни са ниската им цена, лесния монтаж, за който не са необходими предварителни огледи и проучване на терена, качествените и здрави материали и не на последно място добрия им естетически вид. Фолиото (линера) на басейните от серията Deluxe е с красив десен, различаващ се от чисто синьото при басейните от серия Basic и повечето сглобяеми басейни на пазара. Басейните Азуро са устойчиви на зимни условия, през зимата не се разглобяват и прибират, като надуваемите, а се зазимяват според инструкциите.

vgrajdaneКомплектът Азуро 403DL от серията DELUXE е предназначен за напълно или частично вграждане в земята и в същото време - надземен монтаж.

 

стена сглобяем басейн Азуро

 

ТЕХНОЛОГИЯ:

Басейните Азуро Делукс са произведени по специална производствена технология. Благодарение на защитния лак, с който е боядисана стената отвън, те могат да бъдат вграждани. Цинковото покритие осигурява защита на стената от корозия, термоформоването на стоманата - здравина под напъна на водата и еластичност при извънреден натиск. Всяка част по конструкцията на басейна е сменяема и налична на склад. Избирайки басейн Азуро, Вие избирате производител с двадесет и пет години опит в производството на сглобяеми и фамилни басейни, осигурени резервни части и лесна поддръжка, готови аксесоари (покривала, джетове, покриви и др.), създадени специално за този модел.

 

 

 

ПАРАМЕТРИ НА БАСЕЙНА:

Форма:
Кръг
Дълбочина:
1,20 m
Диаметър:
5,50 m
Вместимост:
28 m3
Стени:
Стоманени със защитно и декоративно покритие цвят Brown Wood
Линер (фолио):
Синьо, с мраморен десен
Тегло:
120 кг
Време за монтаж:
Около 5 часа
Транспортни пакети:
3 пакета: 1,21mx0,33mx0,33m; 1,51mx0,39mx0,40m; 0,55mx0,50mx1,35m
Възможност за вграждане:
Да

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт