fbpx
bgsqenmkroru
Сглобяем басейн AZURO 402DL с филтрация - пакет Premium
Сглобяем басейн AZURO 402DL с филтрация - пакет Premium
Сглобяем басейн AZURO 402DL с филтрация - пакет Premium
Стълба Azuro DeLuxe
Скимер за сглобяем басейн AZURO 402DL с филтрация - пакет Premium
Кварцов пясък 25 кг
Маркуч d32
Сглобяем басейн AZURO 402DL с филтрация - пакет Premium
Подложка за сглобяем басейн AZURO 402DL с филтрация - пакет Premium
вакуумна четка
Универсална дръжка 1.8 m
Пълнител за хлорни таблетки
Азуро Хлор Шок - препарат за басейни
AZURO Chlor Trio препарат за басейни

Басейн AZURO 402DL с филтрация - пакет PREMIUM


Цена с ДДС:3250,00 лв
Продажна цена с ДДС: 2590,00 лв
Разширен пакет Premium - басейн Азуро 402DL с цялото необходимо филтрационно оборудване - професионална пясъчна филтрация, слънчево покривало и подаръци;
5-years-warranty-shower.png

ОПИСАНИЕ

PremiumЗА ПАКЕТ PREMIUM:

В разширения пакет PREMIUM са включени посочения модел басейн и напълно завършена пясъчна филтрационна система, включваща всмукателна помпа, филтър, вентил, скимер, вливна дюза, кварцов пясък и аксесоари. Освен това пактът включва геотекстилна подложка, изрязана фабрично за размера на басейна, слънчево покривало за задържане на температурите през нощта, вакуумна четка за почистване на дъното, дръжка за нея и маркучи за свързване  т.е. цялото необходимо оборудване, за да функционира басейна перфектно. В пакета са включени и подаръци - препарат за първоначално третиране и хлорни таблетки с пълнител за поддръжка на водата.

 

ПАКЕТ PREMIUM ВКЛЮЧВА:

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Сглобяем басейн Азуро 401DL - размериТранспортен пакетСглобяемите басейни Азуро са една от малкото възможности всеки да може да си позволи да има басейн в двора. Основните предимства на тези басейни са ниската им цена, лесния монтаж, за който не са необходими предварителни огледи и проучване на терена, качествените и здрави материали и не на последно място добрия им естетически вид. Фолиото (линера) на басейните от серията Deluxe е с красив десен, различаващ се от чисто синьото при басейните от серия Basic и повечето сглобяеми басейни на пазара. Басейните Азуро са устойчиви на зимни условия, през зимата не се разглобяват и прибират, като надуваемите, а се зазимяват според инструкциите.

vgrajdaneКомплектът Азуро 402DL от серията DELUXE е предназначен за напълно или частично вграждане в земята и в същото време - надземен монтаж.

 

стена сглобяем басейн Азуро

 

 

ТЕХНОЛОГИЯ:

Басейните Азуро Делукс са произведени по специална производствена технология. Благодарение на защитния лак, с който е боядисана стената отвън, те могат да бъдат вграждани. Цинковото покритие осигурява защита на стената от корозия, термоформоването на стоманата - здравина под напъна на водата и еластичност при извънреден натиск. Всяка част по конструкцията на басейна е сменяема и налична на склад. Избирайки басейн Азуро, Вие избирате производител с двадесет и пет години опит в производството на сглобяеми и фамилни басейни, осигурени резервни части и лесна поддръжка, готови аксесоари (покривала, джетове, покриви и др.), създадени специално за този модел.

 

 

 

ПАРАМЕТРИ НА БАСЕЙНА:

Форма:
Кръг
Дълбочина:
1,20 m
Диаметър:
4,60 m
Вместимост:
20 m3
Стени:
Стоманени със защитно и декоративно покритие цвят Brown Wood
Линер (фолио):
Синьо, с мраморен десен
Тегло:
111 кг
Време за монтаж:
Около 4 часа
Транспортен пакет:
1,18 m x 0,40 m x 0,40 m
Възможност за вграждане:
Да

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Пълнител за хлорни таблетки Bestway
28,50 лв
Избор на цвят
Джет за басейни с фолио Pool Jet
2250,00 лв
Вид
Стенен водопад за басейни Маями
785,00 лв
Размер