bgenroru
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM
Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM

Басейн IBIZA 1 DL пакет PREMIUM


Цена с ДДС:5520,00 лв
Продажна цена с ДДС: 4990,00 лв
Избор на линер
Разширен пакет на овален басейн Ибиза 1 с осветление и филтрация. Размери: 6,00 m x 3,2 m. Дълбочина 1,50 m;
10-warranty-shower.png

ОПИСАНИЕ

premium ibiza сглобяем басейнЗА ПАКЕТ PREMIUM:

В разширения пакет PREMIUM са включени посочения модел басейн и напълно завършена пясъчна филтрационна система, включваща всмукателна помпа, филтър, вентил, скимер, вливна дюза, кварцов пясък и аксесоари. Освен това пакетът включва геотекстилна подложка, изрязана фабрично за размера на басейна, подводно осветление 300W с трансформатор 12 V и иновативни гъвкави тръби FlexFit за свързване  т.е. цялото необходимо оборудване, за да функционира басейна перфектно. В пакета са включени и подаръци - пълен комплект аксесоари за почистване, включващ множество аксесоари, както и четка и препарати за поддръжка на басейна.

 

ПАКЕТ PREMIUM ВКЛЮЧВА:

Подводен прожектор с диаметър 30 см HAYWARD 300W
Трансформатор 300W - 12V
Контролно табло за филтрацията и осветлението
Иновативна FlexFit тръба 50 мм - 12 м
СОЛАРЕН ДУШ МОБИ - ПОДАРЪК
Упътване за поддръжка на български
Гаранционна карта

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

Сглобяемите басейни Ибиза са алтернатива на басейните Азуро. Основните им предимства са по-голямата дълбочина, по-дебелия линер и стена 0.80 мм, както възможността за инсталиране на подводно осветление. Басейните Ибиза са устойчиви на зимни условия, през зимата не се разглобяват и прибират, а се зазимяват според инструкциите. Комплектът Ибиза 1DL е предназначен за напълно вграждане в земята.

 

ИЗБОР НА ЛИНЕР:

линер за сглобяем басейн ИбизаОт началото на 2019 Ви предлагаме без доплащане избор между два вида линери на най-големия американски и най-големия европейки производител:

1. Мозаечно фолио (линер) 0,60 м с патентована система за производство и лек релеф, произведено в САЩ с красив десен, имитиращ стъклокерамична мозайка, различаващ се от чисто синьото при повечето сглобяеми басейни на пазара.

2. Средиземноморско синьо фолио (линер) 0,80 м, произведено в Германия с красив наситено син цвят.

И двата модела линери имат еквивалентна гаранция от 10 години за фабрични дефекти и здравина.

 

МУЛТИФУНЦИОНАЛНИ ЛАЙСНИ:

комбинирани лайсни басейнВсички модели басейни Ibiza са с включени мултифукнционални горни лайсни, което позволява  монтажа на всички типове линери при подмяната им:

1. Тип J-Hook - с удебелени краища с "джоб", чийто монтаж допълнително се подсигурява, чрез инсталация под горните релси.

2. Тип Beaded ("висящ" линер), който има "джоб" за окачване на куката в страни на мултифункционалните релси, така че при подмяна на линера не е необходимо премехването му.

 

инсталация линерНие препоръчваме употребата на J-Hook линери, тъй като надеждността им е много по-висока от тази на окачените. При странично окачване на линера съществува риск от разкачане на края на линера при бурни игри в басейна или природно бедствие, което може да доведе до разлив на голямо количество вода. Освен това винилът има свойството да се разтяга при високи температури. J-Hook системата дава възможност линерът да бъде преисталиран, като се обере излишната част, докато системата за окачване не предоставя тази въможност и често при този вид линери се образува "джоб", който освен, че е естетически неприятен, води до по-лесно и често нежелано "падане" на линера от куката на релсите. И двата модела линери, които предлагаме са тип J-Hook - инсталират се под релсите посредством удебелен край.  

 

ТЕХНОЛОГИЯ:

разрез на сглобяем басейн ибиза - схемаСтените на басейна са подцинковани с предпазен външен антикорозионен слой. Цинковото покритие защитния лак, с който е боядисана стената отвън осигуряват защита на стената от корозия и дълъг живот на басейна, а дебелината на стоманата от 0.80 мм - здравина под напъна на водата. Всяка част по конструкцията на басейна е сменяема и налична на склад. Избирайки басейн Ибиза, Вие избирате производител с двадесет и пет години опит в производството на сглобяеми и фамилни басейни, осигурени резервни части и лесна поддръжка, готови аксесоари (покривала, джетове, покриви и др. с подходящи размери), ниска цена и най-високо качество и 10 години гаранция на басейна, включително и линера!

 

Стълба за сглобяем басейн ИбизаОБОРУДВАНЕ:

Допълнителното оборудване на басейна включва продукти на най-добрите брандове в световен мащаб - освеление Hayward (Франция) и всмукателна помпа Speck Pumpen (Германия), както и контролно ел. табло Schneider Electrics (Франция). Това Ви гарантира лесна поддръжка на басейна и безопасното му използване.

Имате възможност да изберете измежду два модела луксозни стълби от полирана неръждаема стомана 43 мм с три стъпала: модел Slim - за басейни около, които  предпочитате да има повече място или класическия модел Standard, ако държите на традициите. И двата модела включват анкери за вграждане в бетон, така че стълбата да може да бъде премахвана от тях през зимата или когато е необходимо (например при поставяне на релсов покрив или покривало).

 

flexfit trabaPVC FlexfitFLEXFIT ГЪВКАВИ ТРЪБИ:

PVC тръбите FlexFit са иновативна алтернатива на обикновените PVC тръби. Те са изключително здрави и издържат на огромното налягане на почвата, поради което не се налага да бъдат вкарвани в допълнителни тръби. При зимни условия издържат на -30 C. Предимствата, които имат пред обикновените тръби са много: вътрешният слой със специално покритие PROTECT® е устойчив на абразия и хлорни продукти осигурява перфектна работа в плувни басейни, цялостта на гъвката тръба FlexFit, намаляваща до абсолютния минимум броя на точките за свързване (обикновените тръби се свързват в много точки, което е предпоставка за възникване на теч при неблагоприятни условия) и не последно здравината им. Моля, обърнете внимание, че само приличат на обикновен гофриран маркуч, но твърдостта, структурата и дебелината им са абсолютно различни. Срокът на експлоатация на гъвкавите тръби FlexFit е пет пъти по-дълъг от този на обикновените PVC тръби!

 

ПАРАМЕТРИ НА БАСЕЙНА:

Форма:
Овал
Дълбочина:
1,50 m
Диаметър:
6,00 x 3.20 m
Вместимост:
26 m3
Стени:
Стоманени стени подцинковани стени 0.80 мм със защитно покритие
Линер (фолио):  
Патентован мозайков линер 0.60 мм, произведен в USA или 0.80 мм син линер, произведен в Германия
Тегло:
193 кг
Задължително вграждане:
Да
Цена за монтаж:
 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Джет за басейни с фолио Calypso
2560,00 лв
Вид
Маркуч d32
4,00 лв