bgenroru
сауна-heikki
сауна-heikki-1
сауна-heikki-2
58e6daae-b6ba-4dfd-91c3-392209fd492f_800_600_fit
сауна-сет
54711bb3-3f6c-4da6-9c47-883b517b1fe2_800_600_fit

Финландска сауна Heikki с печка


Продажна цена с ДДС: 2990,00 лв
Традиционна финландска сауна Heikki за двама души, произведена в Германия, материал - северен бял смърч, размери 151 x 151 x 198 cm с печка 3,6 kW с интегрирано управление и аксесоари;
warranty-badge-sauna.png

ОПИСАНИЕ

ПАРАМЕТРИ:

Външни размери (ш/д/в):
Вътрешни размери (ш/д/в):
Дебелина на стените:
Капацитет:
Материал:
Материал на пейките:
Печка:
Електричество:
Време за загряване:
Остъкляване и врата:
Пейки:
Облегалка за глава: 
Защитна решетка за печката: 
Изолация:
Камъни за печка:
Аксесоари:
Осветление:
Размери на транспортните пакети:
Тегло:
 
151 x 151 x 198 cm
136 x 136 x 190 cm
68 мм
до 2 човека
Северен бял смърч
екзотично дърво абачи
3 kW с интегрирано управление
380 V, 230/50 V/Hz  
80 С за около 60 минути
Бронзирано закалено стъкло
2 бр. с размери 136 х 53 см;
1 бр.
1 бр.
минерална вата с дебелина 42 мм
18 кг
Дървена кофа 3 л, дървен черпак, пясъчен часовник, термометър и хидрометър 
1 бр. лампа за четене с решетка (без включена крушка)
пакет сауна: 78 x 89 x 200 cm;
около: 251 кг - пакет 1: 357 кг, пакет 2: 66 кг;
 

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

дръжкаБлагодарение на малките си размери финландската сауна Heikki дава възможност на всеки любител на традиционния скандинавски ритуал за релаксация да притежава класическа сауна в дома си. В същото време тя е единствената в нашата гама, която може да бъде оборудвана с енергоспестяваща електрическа печка 3,6 kW, работеща със стандартно битово електричество. Този модел използва модерна технология за отопление и изолация, но запазва традиционния и изпитан дизайн. Цялото тяло се състои от солидна конструкция: предварително монтирани външни панели. То се изгражда въз основа на рамкова конструкция, която гарантира стабилността на сауната. Дървеният материал, използван при изработката е напълно натурален. Глобалните стандарти за финландските сауни изискват натурална изработка отвън и вътре в естествени тонове, без лаково покритие или боя, от които при високи температури се изпарят нежелани вещества. Сауната е предназначена само за употреба на закрито. За да се спомогне поддържането на по-добра хигиена в нея и по-лесното почистване, конструкцията й не включва дървена скара за пода, която би могла да бъде закупена при желание допълнително като аксесоар. Всеки един аксесоар от пакета на сауната би могла да бъде заменен с друг или допълнен.

Заглавната снимка, изобразяваща инсталирана сауна е само за илюстративни цели - някои от аксесоарите, заснети инсталирани на нея могат да бъдат различни от включените в пакета.

 

ТЕХНОЛОГИЯ

sauna isolationМатериал и оборудване

Сауната е произведена в Германия от изключително висококачествени материали - северен бял смърч с дебелина на дървените панели 68 мм, от които 42 мм изолация от минерална вата. Пейките на сауната са направени от екзотично дърво абачи, което е материал, известен с това, че е гладък и дървесината не образува "възли". Тя е много ниско топлопроводима, поради плътността си, което я прави изключително подходяща за пейки за сауни. Специалната панелна конструкция гарантира по-лесен монтаж и отлична термоизолация на сауната.

 


печка 36

Печка 3,6 kW с интегрирано управление

Сауната е оборудвана с печка с интегрирано управление 3,6 kW с включени вулканични камъни. Основното предимство на този модел е възможността печката да работи със стандартно монофазно битово електричество 230 V. Печката загрява сауната до 80 С в рамките на около час. Тя има компактни размери: 28.5 х 46 х 37 см.

 


сауна сет 2

Аксесоари

За бъде комфортът Ви пълен, докато използвате сауната, заедно с нея ще получите комплект от аксесоари за сауна с високо качество: дървено ведро за суна 3 литра с два метални обръча и вътрешна хидроизолация, дървен черпак, пясъчен часовник за стената, термометър и хидрометър. Приятната атмосфера в сауната пък е гарантирана от уютното приглушено осветление, което лампата за четене осигурява.

 


 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт