bgenroru
Робот Dolphin Ultra

Робот Dolphin Dynamic Plus


Цена с ДДС:3910,00 лв
Продажна цена с ДДС: 3520,00 лв
Напълно автоматизиран професионален робот Dolphin Ultra за почистване на дъното на всички видове басейни с дължина до 12 м;

ОПИСАНИЕ

ПАРАМЕТРИ:

Цикъл на почистване:
Филтрационна способност:
Скорост на движение:
Почистваща скорост:
Обем на филтрираната вода:
Ширина на почистващата лента:
Филтърна площ:
Препоръчителна температура на водата:
Дължина на кабела:
Възможност за почистване на стените:
Дистанционно управление:
Първично напрежение:
Вторично напрежение:
Тегло без кабел:
настройващ се
50 μm
900 м/час
350 м2/час
18 м3/час
380 мм
0,775 м2
от 18 до 32 °С
18 м
Да
Да
230 V
29 V
10,70 кг

ОПИСАНИЕ:

Роботите Dolphin са произведени от най-реномирания световен производител на роботи за почистване на басейни - израелската компания Maytronics.

Роботът Dolphin Ultra е предназначен за почистване на дъното и стените на басейни с максимална дължина 12 метра. Висока филтрационна способност от 50μm, филтрира до 18 м3час, чисти, както плоски, така и наклонени повърхности по дъното и стените на басейна.

Роботът е изключително лесен за поддръжка и управление. При поставянето му в басейна, той се задейства автоматично. Вграденият микропроцесор Ви позволява да изберете най-подходящия режим за формата и големината на Вашия басейн.  Той има разширени софтуерни възможности за самопрограмиране и за кратко време "се научава" да избера такъв цикъл на почистване, който да бъде най-подходящ за формата и размера на Вашия басейн. Роботът почиства не само плоски повърхности, но и стените на над нивото на водата.
Можете също да изберете програмата за почистване Waterline, която е насочена към почистване на стените около нивото на водата или програмата Ultraclean за интензивно и ефективно почистване на много замърсени басейни. Роботът има с усъвършенствана версия на трансформатора със сензор за пълна филтърна торба и кабел с въртяща се ос за предотвратяване на заплитането.
Роботът е снабден с дистанционно управление, което дава възможност да се прекъсне автоматично цикъла почистване при затруднение поради наличието на твърде големи замърсявания.
След приключването на почистващия цикъл, роботът автоматично спира без Ваша намеса и се обръща.

За този модел могат да се купят допълнително четки Wonderbrush, които са предназначени за почистване на басейни с много гладка повърхност, като керамични или от стълопласт.

Комплектът включва напълно автоматизиран робот Dolphin Супер, практична стойка за лесно съхранение и кабел.

Производител: Maytronics - Израел

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Джет за басейни с фолио Sena Jet
2590,00 лв
Вид