fbpx
bgsqenmkroru

Най-продавани

Програма за лоялни клиенти Vip Club - Условия

За да предложим на нашите дългогодишни клиенти преференциални условия, създадохме програмата за лоялни клиенти Vip Club.

 

Членство

Член на клуба може да стане всеки наш клиент, който е пазарувал през последните 5 години продукти на обща стойност над 1000 лв. с вкл. ДДС. Програмата е отворена и за нови клиенти, като карта за отстъпка Vip Club можете да получите, когато направените от Вас поръчки достигнат общата сума от 1000 лв с ДДС.

 

Карта Vip Club

В случай, че отговаряте на условията за членство, Вашата карта Vip Club можете да получите чрез подаване да онлайн заявления чрез Формата за заявления за карта. Вашата карта може да бъде виртуална или материална, като виртуална карта можете да получите от 31.03.2016, а материалните карти ще бъдат предлагани от 30.04.2016. Заявление може да подадете по всяко време, като, колкото по-рано получим Вашето заявление, толкова по-бързо бихме могли да го обработим.

Картата дава възможност за отстъпка от 5% от определени продукти, маркирани в сайта със знака "Vip Club". Тя може да се използва за пазаруване само онлайн, като кодът на картата се предоставя в полето за купон при всяка поръчка. В случай, че искате да получите и заплатите продукта в нашия магазин, подаването на онлайн поръчка преди това също е задължително, за да може системата да ви идентифицира и прибави сумата на Вашата поръчка към вече натрупана.

Картата Vip Club е с период на валидност до 30.04.2017 година, като срокът на валидност може да бъде удължаван или прекратяван едностранно от "Пуулс ЕУ" ЕООД и Басейни.НЕТ без да е необходимо предупреждение на картодържателя за това.

 

Отстъпки и подаръци

Чрез Вашата карта Vip Club може да пазарувате онлайн с отстъпка от -5% продуктите означени със знак "Vip Club", това са най-вече резервни части за вашия басейн, прибори за почистване и консумативи, необходими за поддръжката на Вашия басейн.

Програмата ще предоставя и периодична възможност за получаване на награди при достигнат определен оборот. Условията по всяка такава оферта ще бъдат публикувани на сайта www.baseini.net.

 

Други условия

Всички издадени карти остават собственост на "Пуулс ЕУ" ЕЕОД. Пуулс ЕУ ЕООД си запазва правото да прекратява, променя, преиздава картите и условията за ползване по свое усмотрение без да е необходимо да уведомява картодържателя.

В случай, че нямате създаден профил в онлайн магазина на www.baseini.net, с подаването на заявление за издаване на карта, Вие се съгласявате да бъде регистриран служебен профил или да регистрирате такъв.

С получаването на Вашата карта, Вие се съгласявате с условията на програмата за програмата на лоялни и клиенти.

Картата не може да бъде предостъпвана на трети лица.

Вземи своята Vip Club карта

 

Изграждане на басейни и джакузита

Изграждане на басейни и джакузита

Ние ще превърнем мечтаният от Вас басейн в реалност. Искате да единствен и неповторим дизайн, луксозно изпълнение и най-нови технологии, които да превърнат басейнът Ви в уникат? Свържете се с нас и ще получите оферта в най-кратък срок и на конкурентни цени.

Loading...
Монтаж на сауни и парни бани

Монтаж на сауни и парни бани

Изграждането на сауни и парни бани по поръчка е напълно гъвкава услуга по отношение на пространството, формата, оборудването, материала и вида на съоръжението. Стандартно или дизайнерско решение, гарантирано изпълнено с елегантен дизайн и високотехнологично оборудване.

Loading...
Ремонт и поддръжка

Ремонт и поддръжка

Вече имате басейн, сауна, джакузи, парна баня или друго водно или спа оборудване, извън гаранционен срок, което се нуждае от ремонт, реновиране, диагностика или поддръжка? Свържете се с нас, а нашият екип от професионалисти ще предложи най-доброто разрешние компетентно и бързо.

Loading...

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Услуги

Доставка -30%

Доставка с 30% отстъпка от тарифите на Еконт.

VIP Club карта

Програма за лоялни клиенти.

Инсталация

Професионален монтаж или "Направи си сам".

Имате въпроси?

тел. 02/482 96 98; емейл: sales@baseini.net

Последни продукти

Случаен продукт

Маркуч d32
5,00 лв
Джет за басейни с фолио Calypso
2560,00 лв
Вид