bgenroru
Препарат за стабилизране на pH AZURO Alkalinity + 0.9 kg

Коректор на алкалността Azuro Alkalinity Plus 1 кг


Цена с ДДС:13,00 лв
Продажна цена с ДДС: 9,90 лв
Прахообразен препарат за повишаване на pH и стабилизиране на водата в басейна - 0.9 kg;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 0.90 кг.

 

ОПИСАНИЕ:

download etiket

Имате проблем с чести колебания на pH? Водата във Вашия басейн може да е остаряла и застояла. Препаратът Азуро Alkalinity Plus ще помогне за раздвижването на съставките във водата и стабилизирането на pH. Алкалността на водата представлява равновесието на карбонат във водата. Това означава, че ако концентрацията на карбонат във водата е в равновесие, водата може да регулира сама киселинността pH-то. Използването на гореща вода и дезинфектанти намалява алкалността на водата и променя pH. Ако общата алкална стойност е много ниска pH е нестабилно и много често се променя. Обратно на това, когато общата алкалност е висока, водата в басейна се саморегулира, като се връща към по-високи нормални нива на pH.

Азуро Alkalinity Plus е прахообразен препарат за повишаване на алкалността и регулация на стойностите на pH. Ако общата алкалност на водата в басейна се поддържа в диапазона от 80 до 120 ppm, това ще предотврати внезапни промени в стойностите на рН и ще оптимизира ефекта на другите препарати за третиране на вода басейна. 

 

УПОТРЕБА:

Преди да се третира водата с препарата, направете измерване на алкалността с тестер Quick Check 4v1. Ако общата алкалност на водата е по-малко от 80 ppm добавете Азуро Alkalinity Plus, за да я повишите, а ако е  по-висока от 120 ppm, добавете препарат Азуро pH Minus.

 

ДОЗИРАНЕ:

За повишаване на алкалността с 10 ppm добавете по 18 гр. Азуро Alkalinity Plus за всеки кубичен метър вода.  Пресметнете обема на Вашия басейн и разтворете необходимото количество от препарата в няколко литра хладка вода. Разтворът се сипва покрай стените на басейна, докато филтърът работи. При едно третиране не трябва да се увеличава алкалността с повече от 50 ppm . Ако необходимо допълнително третиране, повторете процедурата отново, но след като сте измерили алкалността на водата и ефекта от първото.

Когато избирате препарат, особено течен, проверете концетрацията на активното вещество и съотношението му с водата в него. 

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Водно оръдие за басейни Swan
1497,00 лв
Размер