bgenroru
Препарат за избистряне на басейни AZURO Bright 1 л

Избистрител Azuro Bright 1 л.


Цена с ДДС:15,00 лв
Продажна цена с ДДС: 11,90 лв
Ново поколение флокулант (коагулант) от ново поколение без лепило за избистряне и матов блясък на водата в басейна - 1 л;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 1.00 л. 

 

ОПИСАНИЕ:

download etiket

Препаратът Азуро Bright е нов на пазара и принадлежи към ново поколение флокуланти с изключително силен ефект. Той бързо и надеждно премахва мътността на водата в басейна, като я избистря и й придава матов блясък. Употребата му увеличава значително ефекта на филтрацията. Препаратът действа на принципа на съединяване на най-малките частици в по-големи, като образувалите се "люспи" могат лесно да бъдат уловени от филтрацията или вакуумната четка, утаени на дъното. За разлика от другите флокулиращи препарати, Азуро Bright работи и при ниски температури. Продуктът може да се комбинира, както с хлорни, така и с безхлорни дезинфектанти.

 

УПОТРЕБА:

Преди използването на Азуро Bright коригирайте pH до 7.0 - 7.4, след което разтворете по 20-40 мл от препарата за 10 m3 вода (10 000 литра) в кофа с вода и сипете равномерно по обиколката на басейна и в близост до скимера. Филтърът трябва да работи най-малко 6 часа, след което трябва да почистите утаилите се частици на дъното на басейна с подочистачка.

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

Информация за опасност съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 на Европейския парламент и на Съвета:

Предупреждение - Може да е корозивно за металите. Предизвиква сериозно дразнене на очите.

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт