bgenroru
Препарат за басейни AZURO Chlor Stabil 1 kg

Стабилизатор на хлора Azuro Chlor Stabil 1 кг


Цена с ДДС:15,00 лв
Продажна цена с ДДС: 12,80 лв
Стабилизатор за хлор - гранули за регулиране и задържане на съдържанието на хлор във водата, спестява разходи за хлор - 1 кг;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 1.00 kg

 

ОПИСАНИЕ:

download etiketГранулиран препарат, който стабилизира съдържанието на хлор във водата, като забавя освобождаването му, причинено от високите температури или слънчевата радиация например. Препаратът се използва след обогатяването на водата с хлоросъдържащ препарат Азуро Chlor Shock или Азуро Chlor Trio, за да удължи действието им и намали потреблението на хлоросъдържащи препарати и неприятната хлорна миризма.

 

УПОТРЕБА:

Веднага след напълването на басейна и след като сте регулирали съдържанието на pH и сте хлорирали водата, може да използвате Азуро Chlor Stabil в доза от 350гр. за 10 m3 вода (10 000 литра). Дозата се разтваря в топла вода в пластмасова съд (кофа, леген, лейка, бидон) и получения разтвор се излива покрай стените в басейна след пълненето му с вода. Ако басейнът Ви е снабден със скимер и филтрираща система, сипете препарата в дозатора. За всеки 1000 литра добавена прясна вода в басейна, препоръчителната доза е 35гр. от Азуро Chlor Stabil.

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Водопад за басейни Lux
2580,00 лв
Размер