bgenroru
AZURO CA 1l

Препарат срещу котлен камък Azuro CA 1 л.


Цена с ДДС:22,00 лв
Продажна цена с ДДС: 15,90 лв
Течен препарат за басейни коригиращ твърдостта на водата и отстраняващ желязото и мангана - 1 л;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 1.00 л. концентрация на активното вещество 10-25%.

 

ОПИСАНИЕ:

download etiket

Препаратът намалява твърдостта на водата и по този начин предпазва стените и дъното на басейна от отлагания, причинени предимно от наличието на калций и магнезий. Същевременно се свързва с частиците желязо и манган, които са причина за нежелания кафеникав цвят на водата.

Твърдостта на водата се измерва предимно в немската скала за твърдост: - 1 ºN = 10 mg калциев оксид (СаО) на литър. За водата в басейните нормалната твърдост е 8-18 ºN. Твърдата вода причинява отлагания на калциеви и магнезиеви соли по стените, които създават предпоставки за размножаването на водорасли, бактерии и вируси.

 

УПОТРЕБА:

Необходимото количество от препарата сипете направо в басейна при включена филтрация. За постигането на възможно най-добрия резултат е необходимо да добавите продукта веднага след напълването на басейна. Преди да добавите на други препарати (напр. за корекция на рН, хлорни продукти и т.н.), изчакайте няколко часа. Не добавяйте флокуланти (напр. Азуро Flokul, Азуро Bright, Азуро 5 в 1 или Азуро Chlor Trio), ако използвате Азуро CA, защото двата препарата ще намалят взаимно действието си. 

Първоначалната доза е 100 мл за 10 м3 (10 000 л) вода. В случай на завишено съдържание на желязо или манган във водата препоръчителната доза за първоначално третиране е 300 мл на 10 м3 вода. За допълнително поддържащо третиране – 20-30 мл (около 2 супени лъжици) на 1 м3 добавена прясна вода). Не привишавайте максималната доза от 300 мл за 10 м3 вода!

Когато избирате препарат, особено течен, проверете концетрацията на активното вещество и съотношението му с водата в него. 

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

Информация за опасност съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 на Европейския парламент и на Съвета:

ОПАСНОСТ - Предизвиква сериозно дразнене на очите.

 

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт