bgenroru
AZURO Flokul 1l

Избистрител Azuro Flokul 1 л.


Цена с ДДС:9,00 лв
Продажна цена с ДДС: 7,90 лв
Течен флокулант (коагулант) за избистряне на мътна водата с кафеникав цвят - 1 л;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 1.00 л. концентрация на активното вещество 50%.

 

ОПИСАНИЕ:

download etiket

Препаратът се използва за избистряне на водата в басейна, като действа на принципа на съединяване на най-малките частици в по-големи, които могат да бъдат отделени от водата чрез филтрация, като така подобрява бистротата на мътната вода с кафеникав цвят (ако цветът на водата е зелен или млечно бял, този препрат не е подходящ. Използвайте алгицид Азуро ALG или регулирайте pH до необходимите граници).

Препаратът се използва, след като нивото на pH и съдържанието на дезинфектант (свободен хлор или кислород) във водата е стабилизирано до необходимите граници. 

 

УПОТРЕБА:

Коригирайте нивото на pH до 7,0-7,4. Използвайте 50-70 ml (4 супени лъжици) от препарата за всеки 10 м³ вода. Внимателно разтворете необходимата доза в пластмасова кофа с вода и бавно сипете до отвора на скимера при включена филтрационна система. Филтрацията трябва да работи в продължение на 24 часа. Съединените мътни частици във водата се утаяват по формата на люспи и падат на дъното (така че да могат да бъдат засмукани с вакуумна четка), а по малките се улавят от флитрационното оборудване.

Когато избирате препарат, особено течен, проверете концетрацията на активното вещество и съотношението му с водата в него. 

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

Информация за опасност съгласно Регламент (ЕО) № 1272/2008 на Европейския парламент и на Съвета: 

ОПАСНОСТ - Може да бъде корозивен за металите. Причинява сериозно увреждане на очите.

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт