fbpx
bgsqenmkroru

Всеки басейн е индивидуален и проблемите, които могат да възникнат с водата в него са различни, според средата, в която се намира и водата, с която се пълни. За всеки един от появилите се проблеми, разбира се има намерено разрешение:

  • Корекция на твърдостта - На повечето места в България водата е твърда и това може да бъде установено дори без тестер за твърдостта на водата, а с просто око наблюдавайки варовиковите налепи и отлагания по стените и филтърното оборудване на басейна. В случай, че във вашият басейн има образувани такива налепи, Ви е необходим Азуро Ca, за да снижите твърдостта на водата в него и да разтворите налепите.
  • Избистряне (флокулация/коагулация) - Флокулацията е необходима, тогава, когато водата е мътна или с кафеникав цвят, което обикновено се наблюдава при първоначалното пълнене на басейна на места, къде водата съдържа повече тежки метали - желязо, манган и т.н. Използвайки флокулант, Вие избистряте водата, като малките частици замърсяване или оцветяване във водата, които не могат да бъдат уловени от филтрацията се съединяват (коагулират) в по-големи. Част от тях филтрацията улавя, другата част натежават и се утаяват на дъното, за да могат да бъдат изсмукани с вакуумна четка. С препарата Азуро Flokul можете да избистрите водата.
  • Превенция срещу водорасли (алги) - Че има наличие на водорасли и плесени в басейна Ви ще забележете по зеленикавия цвят на водата и стените. Алгицидният препарат Азуро AGL се използва за унищожаването и предпазване от тях.
  • Зазимяване - Тъй като през зимата филтрацията не работи и водата в басейна застоява е възможно да се образуват варовикови налепи по линията на нивото й по стените. Водата също така не е пречиства и дезинфекцира и въпреки, че повечето бактерии и микроорганизми се развиват в топли води, има и такива, които се появяват при зимни условия. Зазимяващият препарат Азуро Winter съдържа съставки предотвратяващи налепите и развитието на микроорганизми през зимата. Той НЕ е антифризен, тъй като замръзването на водата е полезно за поддръжката на басейна (ледът се почиства лесно и не създава условия за микроорганизми).
  • Почистване - След дълга употреба на басейна по стените до нивото на водата се образува линия, причинена от употребата на слънцезащитни кремове и кожна мазнина от къпещите се. Препаратът Азуро Clear Forte е предназначен, както за премахването на тази линия, така и за цялостно почистване на дъното и стените на празния за профилактика басейн.

Други препарати

Избистрител Azuro Flokul 1 л.

Течен флокулант (коагулант) за избистряне на мътна водата с кафеникав цвят - 1 л;

12,00 лв
9,90 лв

Избистрител Azuro Bright 1 л.

Ново поколение флокулант (коагулант) от ново поколение без лепило за избистряне и матов блясък на водата в басейна - 1 л;

17,00 лв
14,90 лв

Алгицид Azuro AGL 1 л.

Бързо действащ течен алгицид - концентрат против водорасли и тяхното премахване - 1 л;

16,00 лв
13,90 лв

Препарат срещу котлен камък Azuro CA 1 л.

Течен препарат за басейни коригиращ твърдостта на водата и отстраняващ желязото и мангана - 1 л;

23,00 лв
17,90 лв

Препарат за почистване на линер Azuro Clear Forte 0.6 л.

Супер ефективен течен концентрат за дезинфекция и почистване на силно замърсено фолио - 0.6 л;

18,00 лв
15,90 лв

Гъба за почистване Azuro

Гъба Azuro, предназначена за почистване на басейни, джакузита, хидромасажни вани и сауни;

3,50 лв
2,90 лв

Активатор на кислород за джакузи Azuro Activator Oxi 0,6 л.

Течен препарат за джакузита и хидромасажни вани, допълващ безхлорните таблетки за дезинфекция Azuto Oxi Tablets - 0,6 л;

15,80 лв
11,90 лв

Обезпенител Azuro Defoamer 0,6 л

Препарат за премахване на пяна в джакузита и хидромасажни вани (обезпенител) - 0,6 л;

18,80 лв
13,90 лв

Омекотител за джакузи Azuro Wellness & SPA Stabilizator 0,6 л

Течен препарат за джакузи срещу котлен камък, коригиращ твърдостта на водата и отстраняващ желязото и мангана - 0,6 л

16,80 лв
14,90 лв

TAG Tile & Grout Cleaner - почистващ препарат за плочки

Мощен биоразградим препарат за почистване на котлен камък и други замърсявания от керамични и фаянсови плочки и фуги в бани, ...

150,00 лв

Препарат за зазимяване Azuro Winter 1 л.

Течен препарат за зазимяване на басейни с алгицидно действие - 1 л;

22,00 лв
16,90 лв

Препарат за зазимяване Azuro Winter 3 л.

Течен препарат за зазимяване на басейни с алгицидно действие - 3 л

49,00 лв
42,90 лв

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Водопад за басейни Cobra
1495,00 лв
Размер