Сглобяеми басейни и цени от baseini.net

Всеки басейн е индивидуален и проблемите, които могат да възникнат с водата в него са различни, според средата, в която се намира и водата, с която се пълни. За всеки един от появилите се проблеми, разбира се има намерено разрешение:

  • Корекция на твърдостта - На повечето места в България водата е твърда и това може да бъде установено дори без тестер за твърдостта на водата, а с просто око наблюдавайки варовиковите налепи и отлагания по стените и филтърното оборудване на басейна. В случай, че във вашият басейн има образувани такива налепи, Ви е необходим Азуро Ca, за да снижите твърдостта на водата в него и да разтворите налепите.
  • Избистряне (флокулация/коагулация) - Флокулацията е необходима, тогава, когато водата е мътна или с кафеникав цвят, което обикновено се наблюдава при първоначалното пълнене на басейна на места, къде водата съдържа повече тежки метали - желязо, манган и т.н. Използвайки флокулант, Вие избистряте водата, като малките частици замърсяване или оцветяване във водата, които не могат да бъдат уловени от филтрацията се съединяват (коагулират) в по-големи. Част от тях филтрацията улавя, другата част натежават и се утаяват на дъното, за да могат да бъдат изсмукани с вакуумна четка. С препарата Азуро Flokul можете да избистрите водата.
  • Превенция срещу водорасли (алги) - Че има наличие на водорасли и плесени в басейна Ви ще забележете по зеленикавия цвят на водата и стените. Алгицидният препарат Азуро AGL се използва за унищожаването и предпазване от тях.
  • Зазимяване - Тъй като през зимата филтрацията не работи и водата в басейна застоява е възможно да се образуват варовикови налепи по линията на нивото й по стените. Водата също така не е пречиства и дезинфекцира и въпреки, че повечето бактерии и микроорганизми се развиват в топли води, има и такива, които се появяват при зимни условия. Зазимяващият препарат Азуро Winter съдържа съставки предотвратяващи налепите и развитието на микроорганизми през зимата. Той НЕ е антифризен, тъй като замръзването на водата е полезно за поддръжката на басейна (ледът се почиства лесно и не създава условия за микроорганизми).
  • Почистване - След дълга употреба на басейна по стените до нивото на водата се образува линия, причинена от употребата на слънцезащитни кремове и кожна мазнина от къпещите се. Препаратът Азуро Clear Forte е предназначен, както за премахването на тази линия, така и за цялостно почистване на дъното и стените на празния за профилактика басейн.
Име Код Цена с ДДС Снимка Информация
Препарат за избистряне на водата - 1 л. A1FL
9,00 лв
7,90 лв
AZURO Flokul 1l

Течен флокулант (коагулант) за избистряне на мътна водата с кафеникав цвят - 1 л;

Допълнителна информация
Препарат за избистряне и матов блясък 1 л. A2FL
15,00 лв
11,90 лв
Препарат за избистряне на басейни AZURO Bright 1 л

Ново поколение флокулант (коагулант) за избистряне и матов блясък на водата в басейна - 1 л;

Допълнителна информация
-Препарат за почистване на фолио - 0,6 л A9FL
16,00 лв
13,90 лв
AZURO Clear Forte 0.6l

Супер ефективен течен концентрат за дезинфекция и почистване на силно замърсено фолио - 0.6 л;

Допълнителна информация
Гъба за почистване Azuro AF1L
1,80 лв
1,60 лв
Гъба Азуро за почистване на басейни, сауни, джакузита

Гъба Azuro, предназначена за почистване на басейни, джакузита, хидромасажни вани и сауни;

Допълнителна информация
Течен препарат за джакузита и хидромасажни вани- 0,6 л. B2FL
12,80 лв
9,90 лв
Препарат за джакузи Azuro Actovator Oxi

Течен препарат за джакузита и хидромасажни вани, допълващ безхлорните таблетки за дезинфекция Azuto Oxi Tablets - 0,6 л;

Допълнителна информация
Препарат за премахване на пяна 0,6 л BAF1
18,80 лв
12,90 лв
Препарат за премахване на пяна в джакузита Azuro No Foam

Препарат за премахване на пяна в джакузита и хидромасажни вани (обезпенител) - 0,6 л;

Допълнителна информация

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече...

Кампания "Лятно настроение по Коледа!"

Кампания

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Както всяка Коледа, така и тази, в очакване на Добрия старец Ви п редставяме Ви Кампанията "Лятно настроение по Коледа!" - страхотни намаления за всички сглобяеми басейни Azuro, Ibiza, SwimPool и Swing, а при закупуване на пакет Premium, получавате ПОДАРЪК - мобилен соларен душ, който можете да поставите до басейна или където и да било в градината си, тъй като е лек и подвижен. Повече за условията на промоцията, може да прочетете по-долу:

Прочети повече...

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече...


Google Icon

Този уебсайт използва бисвитки (cookies), за да осигурява удостоверяването, навигацията и други функции. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате, че можем да използвме бисквитки.