Сглобяеми басейни и цени от baseini.net

Правила за безопасност

Вашият басейн съдържа голямо количество вода и е достатъчно дълбок, за да съществува риск за живота и здравето на ползващите го хора, поради което инструкциите за безопасност трябва СТРИКТНО и ВИНАГИ да се спазват! При неспазването им най-вече съществува голям риск от контузии. Убедете се, че хората, които ще ползват басейна са прочели и разбрали добре инструкциите!

 

1. НЕ скачайте и НЕ се гмуркайте!

Горните релси и лайсни на стената на басейна не са контруирани за ходене по тях и нетрябва да се използват за скачане! Не допускайте скачане или грмуркане в басейна от трамплин или от стената! Скачането или гмуркането в басейна може да доведе до сериозни травми и дори удавяне!

 

2. Никога НЕ използвайте басейна сам!

Не използвайте басейна, освен ако още един човек, освен Вас не е наоколо. Друг човек винаги може да Ви помогне в случай на злополука или прилошаване.          

                                        

            

3. НЕ допускайте около басейна деца без придружител!

Никога не допускайте в или около басейна деца без по-възрастен придружител – дори за секунда! Непрекъснатото наблюдение на възрастен човек е задължително и не може да бъде заменено с друго!

 

 

4. НЕ бутайте никого в басейна!

Никога не бутайте други хора в басейна, както и не позволявайте Вие да бъдете бутан. Това би могло да стане и без да искате, тъй като повърхността около басейна често е мокра и хлъзгава, затова внимавайте!

 

 

5. Осветявайте басейна през нощта!

Ако басейнът Ви е на тъмно място, далеч от светлина е добре да го осветите. Луминисцентна лампа, разположена наоколо ще е достътчна, за да освети басейна до дъното му. НЕ монтирайте осветителни тела около басейна сами, а се обърнете към квалифициран електро-техник (не забравяйте: водата е проводник на електричество!!!).

 

6. Ограничете достъпа до басейна!

Не дръжте до басейна столове или други мебели, по които децата могат да изкачат до водата. Ако басейнът е вграден в земята е силно препоръчително да поставите ограда (в някой страни законите го изискват). Стълбата трябва да бъде премахната, когато басейнът не се ползва;

 

7. НЕ използвайте алкохол и наркотици в басейна!

Не допускайте попадането на алкохол или наркотици във водата или по части на басейна! Пияни или използвали наркотици хора не трябва да се допускат до басейна и трябва да следите внимателно за това!

 

 

8. Дръжте басейна винаги чист и дезинфекциран!

Водата в басейна трябва да бъде филтрирана и често дезинфекцирана с препарати. Непрестанно трябва да я тествате и наблюдавате! Не забравйте, че водата в басейна е важен фактор за здравето на къпещите се в него!

 

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече...

Кампания "Лятно настроение по Коледа!"

Кампания

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Както всяка Коледа, така и тази, в очакване на Добрия старец Ви п редставяме Ви Кампанията "Лятно настроение по Коледа!" - страхотни намаления за всички сглобяеми басейни Azuro, Ibiza, SwimPool и Swing, а при закупуване на пакет Premium, получавате ПОДАРЪК - мобилен соларен душ, който можете да поставите до басейна или където и да било в градината си, тъй като е лек и подвижен. Повече за условията на промоцията, може да прочетете по-долу:

Прочети повече...

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече...


Google Icon

Този уебсайт използва бисвитки (cookies), за да осигурява удостоверяването, навигацията и други функции. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате, че можем да използвме бисквитки.