fbpx
bgsqenmkroru

Правила за безопасност

Вашият басейн съдържа голямо количество вода и е достатъчно дълбок, за да съществува риск за живота и здравето на ползващите го хора, поради което инструкциите за безопасност трябва СТРИКТНО и ВИНАГИ да се спазват! При неспазването им най-вече съществува голям риск от контузии. Убедете се, че хората, които ще ползват басейна са прочели и разбрали добре инструкциите!

 

1. НЕ скачайте и НЕ се гмуркайте!

Горните релси и лайсни на стената на басейна не са контруирани за ходене по тях и нетрябва да се използват за скачане! Не допускайте скачане или грмуркане в басейна от трамплин или от стената! Скачането или гмуркането в басейна може да доведе до сериозни травми и дори удавяне!

 

2. Никога НЕ използвайте басейна сам!

Не използвайте басейна, освен ако още един човек, освен Вас не е наоколо. Друг човек винаги може да Ви помогне в случай на злополука или прилошаване.          

                                        

            

3. НЕ допускайте около басейна деца без придружител!

Никога не допускайте в или около басейна деца без по-възрастен придружител – дори за секунда! Непрекъснатото наблюдение на възрастен човек е задължително и не може да бъде заменено с друго!

 

 

4. НЕ бутайте никого в басейна!

Никога не бутайте други хора в басейна, както и не позволявайте Вие да бъдете бутан. Това би могло да стане и без да искате, тъй като повърхността около басейна често е мокра и хлъзгава, затова внимавайте!

 

 

5. Осветявайте басейна през нощта!

Ако басейнът Ви е на тъмно място, далеч от светлина е добре да го осветите. Луминисцентна лампа, разположена наоколо ще е достътчна, за да освети басейна до дъното му. НЕ монтирайте осветителни тела около басейна сами, а се обърнете към квалифициран електро-техник (не забравяйте: водата е проводник на електричество!!!).

 

6. Ограничете достъпа до басейна!

Не дръжте до басейна столове или други мебели, по които децата могат да изкачат до водата. Ако басейнът е вграден в земята е силно препоръчително да поставите ограда (в някой страни законите го изискват). Стълбата трябва да бъде премахната, когато басейнът не се ползва;

 

7. НЕ използвайте алкохол и наркотици в басейна!

Не допускайте попадането на алкохол или наркотици във водата или по части на басейна! Пияни или използвали наркотици хора не трябва да се допускат до басейна и трябва да следите внимателно за това!

 

 

8. Дръжте басейна винаги чист и дезинфекциран!

Водата в басейна трябва да бъде филтрирана и често дезинфекцирана с препарати. Непрестанно трябва да я тествате и наблюдавате! Не забравйте, че водата в басейна е важен фактор за здравето на къпещите се в него!

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт