fbpx
bgsqenmkroru

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

басейн Ибиза сериал БтвДиректно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че сме част от този мега-проект и неповторимата атомосфера на снимачната площадка. Открехваме завесата, за да Ви покажем басейна, а какво ще се случи в сериала... очаквайте скоро по БТВ!

басейн сериал бтв басейн Киноцентър Бояна басейн Ибиза БТВ

-30% отстъпка с Еконт!

От началото на месец март имаме удоволствието да предоставим на всички наши клиенти доставка на пратките с -30% отстъпка, благодарение на нашите партньори от куриерска фирма "Еконт Експрес".

Всички поръчки от онлайн магазина се обработват още на същия ден и при наличност на продукта на склад се изпращат веднага до клиента от офис "Еконт". Така куриерската такса, заплатена от клиента за пратката е минимална.

Ние не натоварваме нашите клиенти да оформят товарителници онлайн, за да получат отстъпка за цената на доставката. Нашият екип ще направи всичко бързо и професионално, за да може поръчката Ви да пристигне до Вас още на другия ден!

Прочети още...

Изложение Aqanale 2015 - Кьолн, Германия

За трети пореден път ние, заедно с нашите партньори от Чехия взехме участие на най-голямото бизнес събитие в сферата на СПА оборудването в Европа - Aqanale 2015 в Колн, Германия, което се проведе на 27 - 30.11.2015 г. Наред със световни брандове като Intex, Zodiac, Astral Pools, щандът на Mountfield разположен на площ от 120 м2 беше посетен от хиляди желаещи да се докоснат и да тестват предлаганите продукти. Наред с всички продукти, основен фокус бе представянето на новия модел насрещно течение Aqua Jet 100 и впечатляващия керамичен басейн Topaz - абсолютната перла на изложението, който още в първите часове на откриването намери нов собственик в Германия. А за всички нас остана уникалния шанс да се докоснем до перфектната му повърхност и очите ни да усетят дискретния блясък на гланца върху керамичното масивно тяло на Topaz.

Прочети още...

Басейни.НЕТ в Vip Brother и Big Brother All Stars

След финала на шоуто Vip Brother съквартирантите в къщата на Big Brother All Stars продължават да се наслаждават на кристалната вода в басейна модел Ибиза и оборудването му, предоставени от Baseini.NET.

Прочети още...

Басейнът, който можеш да си позволиш! ...с TBI Credit

Ти Би Ай Кредит Ви предоставя бърза и лесна възможност за закупуване на желаните басейни.
Нашето желание е да улесним още повече вашия избор, а качествените продукти, предлагани най-добрите цени в България от нас, като ексклузивен вносител.

Можете да кандидатвате на място в магазина ни или дори ОНЛАЙН!

Прочети още...

Басейни.НЕТ в "Разбий Иван и Андрей" по Нова ТВ

При температури близки до нулата, монтирания на снимачната плащадка на Нова ТВ басейн Азуро се оказа истинско препядствие не само за Андрей, но и за съперника му - професионалния плувец от Бургас, Янчо.

Прочети още...

Каталог 2011

Имаме удоволствието да Ви представим каталог 2011. Модерен и изчерпателен с 28 страници на български език той представя всички продукти на Mountfield a.s. - Чехия. Люботно Ви е кои са най-продаваните продукти през изминалата година, колко нови и инетерсни продукти са за пръв път на българския пазар? - В новия ни каталог ще откриете цялата информация, поднесена подробно и подредено.

Прочети още...

Каталог 2010

В новия ни каталог от 28 страници на български език ще намерите всички продукти на Mountfield a.s. - Чехия, подробно описание и спецификация за всеки един от тях, маркери на новите продукти за 2010 година, както и за най-успешно продаваните през изминалата 2009 година, информация за нас и завода, произвеждащ басейните.

Прочети още...

Басейни.НЕТ във Facebook

Заповядайте в страницата на Басейни.НЕТ във Фейсбук! Ще се радваме да ни покажете снимки на Вашия басейн! Ще имате възможност да се осведомявате за актуални промоции и нови продукти. Ще публикуваме много полезна информация, новини, нови технологии, свързани с поддръжката и изграждането на басейни. Каним всички наши клиенти да станат част от страницата ни във Фейскбук и благодарим на всички, които вече са!

Прочети още...

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Тестер таблетки за басейни - измерване на хлор и pH
14,00 лв
Допълнителен блистер