bgenroru
Басейн SwimPool 2 - 150 m с осветление и филтрация
Басейн SwimPool 2 - 150 m с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
___________Vac_D_491f2dd1e24da.jpg
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация
Басейн IBIZA 0 DL с осветление и филтрация

Басейн SwimPool 2 - 150 - пакет PREMIUM


Цена с ДДС:6940,00 лв
Продажна цена с ДДС: 6650,00 лв
Избор на цвят
Разширен пакет на овален басейн SwimPool 2 с осветление, филтрация, препрати и аксесоари. Размери: 7,00 m x 3,5 m. Дълбочина 1,50 m;
10-warranty-shower.png

{tab ОПИСАНИЕ|info}

premium ibiza сглобяем басейнЗА ПАКЕТ PREMIUM:

В разширения пакет PREMIUM са включени посочения модел басейн и напълно завършена пясъчна филтрационна система, включваща всмукателна помпа, филтър, вентил, скимер, вливна дюза, кварцов пясък и аксесоари. Освен това пакетът включва геотекстилна подложка, изрязана фабрично за размера на басейна, подводно осветление 300W с трансформатор 12 V и иновативни гъвкави тръби FlexFit за свързване т.е. цялото необходимо оборудване, за да функционира басейна перфектно. В пакета са включени и подаръци - пълен комплект аксесоари за почистване, включващ множество аксесоари, както и четка и препарати за поддръжка на басейна.

 

 

ПАКЕТ PREMIUM ВКЛЮЧВА:

Подводен прожектор с диаметър 30 см HAYWARD 300W
Трансформатор 300W - 12V
Контролно табло за филтрацията и осветлението
Иновативна FlexFit тръба 50 мм - 12 м
Препарат хлор на гранули 1 кг - ПОДАРЪК
Таблетки с тройно действие 1 кг - ПОДАРЪК
Препарат за понижаване на pH 1.5 кг - ПОДАРЪК
Препарат за повишаване на pH 0.9 кг - ПОДАРЪК
СОЛАРЕН ДУШ МОБИ - ПОДАРЪК
Упътване за поддръжка на български
Гаранционна карта

 

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

цветове линер Сглобяемите басейни SwimPool са произведени в Германия и отговарят на най-високите стандарти за качество. Основните им предимства са по-дебелия линер 0.80 мм и възможността за избор между два десена: син Blue Lagoon и пясъчен Desert Sand (със специална поръчка). Друго основно преимущество на този модел е специалната комбинирана лайсна с улей, позволяващ закачане на линера по различни начини (в зависимост от вида на линера). При всички модели има възможност за инсталиране на подводно осветление. Дълбочината от 150 м е оптимална за хората със среден ръст, което я прави и най-популярния избор. Басейните SwimPool са устойчиви на зимни условия, през зимата не се разглобяват и прибират, а се зазимяват според инструкциите. Комплектът е предназначен за напълно вграждане в земята.

 

 

комбинирани профилиТЕХНОЛОГИЯ:

Стените на басейна са подцинковани с предпазен външен антикорозионен слой PVC покритие. Цинковото покритие защитния лак, с който е боядисана стената отвън осигуряват защита на стената от корозия и дълъг живот на басейна, а дебелината на стоманата от 0.70 мм - здравина под напъна на водата.

Линерът с дебелина 0.8 мм е предназначен за монтаж със закрепване на стената.

Комбинираните горни профили дават възможност за различно закачане на линера при подмяна и употребата на друг тип линери с джоб за закачане. Лайсните са с изключителна здравина и 15 години гаранция! 10 години е гаранция на басейна, включително и линера!

 

 

ОБОРУДВАНЕ:

Стълба за сглобяем басейн ИбизаДопълнителното оборудване на басейна включва продукти на най-добрите брандове в световен мащаб - пясъчен филтър и освеление Hayward (Франция) и всмукателна помпа Speck Pumpen (Германия). Това Ви гарантира лесна поддръжка на басейна и безопасното му използване.

Имате възможност да изберете моделът на стълбата: Slim - за басейни около, които предпочитате да има повече място или Standard, ако държите на традициите.

 

 

FLEXFIT ГЪВКАВИ ТРЪБИ:

flexfit trabaPVC Flexfit

PVC тръбите FlexFit са иновативна алтернатива на обикновените PVC тръби. Те са изключително здрави и издържат на огромното налягане на почвата, поради което не се налага да бъдат вкарвани в допълнителни тръби. При зимни условия издържат на -30 C. Предимствата, които имат пред обикновените тръби са много: вътрешният слой със специално покритие PROTECT® е устойчив на абразия и хлорни продукти осигурява перфектна работа в плувни басейни, цялостта на гъвката тръба FlexFit, намаляваща до абсолютния минимум броя на точките за свързване (обикновените тръби се свързват в много точки, което е предпоставка за възникване на теч при неблагоприятни условия) и не последно здравината им. Моля, обърнете внимание, че само приличат на обикновен гофриран маркуч, но твърдостта, структурата и дебелината им са абсолютно различни. Срокът на експлоатация на гъвкавите тръби FlexFit е пет пъти по-дълъг от този на обикновените PVC тръби!

 

ПАРАМЕТРИ НА БАСЕЙНА:

Форма:
Овал
Дълбочина:
1,50 m
Диаметър:
7,00 x 3.50 m
Вместимост:
31 m3
Стени:
Стоманени стени подцинковани стени 0.70 мм със защитно покритие
Линер (фолио):
0.80 мм, син "Blue Lagoon" или пясъчен "Desert Sand"
Задължително вграждане:
Да
Цена за монтаж:
400 лв + пътни разходи


{tab ИНСТАЛАЦИЯ|success}

монтаж на басейн Ibiza

Всички басейни от серията SwimPool се вграждат напълно в земята и не могат да се монтират, като надземни. Монтажът на басейна се извърша от квалифициран монтажник при предварително подготвен терен, а именно бетонна плоча на дъното и иззидването на две стени перпендикулярни на продълговати страни на овала. Пълния списък с необходимите материални, които трябва да осигурите за монтажа, както и схеми за подготовка на терена можете да изтеглите в секция "Как да сглобим?".

Комплектът съдържа всички необходими части от конструкцията на басейна. В посочената цена на басейна не е включена цената на монтажа. Цената на монтажа за всеки конкретен продукт можете да видите в таблицата в описанието на продукта. Към нея се добавят пътните разходи (доставката), които зависят от населеното място. Моля, за да получите конкретна оферта, свържете се с наш служител за подробности.

ВАЖНО! - Ако басейна ще бъде свързан с филтър или друго електрическо оборудване, мястото за монтаж на филтърната помпа и друго електрическо оборудване трябва да бъде избрано на минимум 3,5 м от стената на басейна, а ел. системата трябва да бъде обезопасена с дефектно-токова защита (ДТЗ) в съответствие с техническите характеристики на конкретното оборудване! Моля, преди монтажа на басейна и оборудването, проверете изправността на Вашата ел. система и прочетете внимателно инструкциите!

{tab ДОСТАВКА И ГАРАНЦИЯ|warning}

СРОК ЗА ДОСТАВКА:

  • Срок за доставка: от 1 до 15 работни дни
  • Доставката е за сметка на купувача и се извършва при монтажа или от избран от него куриер. Може също да вземете Вашия басейн лично от нашия склад или магазин.

ГАРАНЦИЯ:

Гаранцията на стената, конструкцията на басейна и линера е 10 години, а на цялото останало оборудване - 2 години. С покупката на всеки басейн получавате гаранционна книжка за поддръжката му и условията на гаранцията.

След като изберете продукт и изпратите Вашата поръчка чрез електронния ни магазин или на нашите телефони, в рамките на работния ден ще получите потвърждение на поръчката от наш служител по е-мейла и телефона.

{tab ВИЖТЕ ОЩЕ|danger}

ГАЛЕРИЯ - МОНТИРАНИ БАСЕЙНИ

НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Тестер таблетки за басейни - измерване на хлор и pH
12,00 лв
Допълнителен блистер