bgenroru
Басейн SwimPool 135 cm, Economy
Басейн SwimPool 135 cm, Economy
_____________del_4b7c19011033613
3bte0356_1b39
piasak1
_____________oli_491ecd53851f43

Басейн SwimPool 1 - 135 см - пакет ECONOMY


Цена с ДДС:4550,00 лв
Продажна цена с ДДС: 4290,00 лв
Избор на цвят
Икономичен пакет на овален басейн SwimPool 1, линер 0.8 м с филтрация, скимер и стълба. Размери: 6,00 m x 3,20 m. Дълбочина 1,35 m;
10-years-warranty-badge.png

ОПИСАНИЕ

ЗА ПАКЕТ ECONOMY:

economy ibiza сглобяеми басейниВ икономичния пакет ECONOMY са включени посочения модел басейн и базова филтрация за него - скимер, стълба, пясъчен филтър и кварцояв пясък за него т.е. най-необходимо оборудване, за да функционира басейна на максимално ниска цена. Икономичните пакети на басейните SwimPool са най-евтиния продукт на българския пазар с тези характеристики - линер 0.8 мм и комбинирани профили! Те дават възможност на всеки да притежава функциониращ басейн, дори да не разполага с голяма сума за закупуването на оборудване. Всичко, което Ви е необходимо за басейна в последствие може да бъде добавяно на по-късен етап без да се налага разглобяване.

 

 

ПАКЕТ ECONOMY ВКЛЮЧВА:

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

цветове линер Сглобяемите басейни SwimPool са произведени в Германия и отговарят на най-високите стандарти за качество. Основните им предимства са по-дебелия линер 0.80 мм и възможността за избор между два десена: син Blue Lagoon и пясъчен Desert Sand. Друго основно преимущество на този модел е специалната комбинирана лайсна с улей, позволяващ закачане на линера по различни начини (в зависимост от вида на линера). При всички модели има възможност за инсталиране на подводно осветление. Дълбочината от 135 м дава възможност всеки член от смейството да се чувства комфортно във водата, включително и хората с по-нисък ръст, които не умеят да плуват. Басейните SwimPool са устойчиви на зимни условия, през зимата не се разглобяват и прибират, а се зазимяват според инструкциите. Комплектът е предназначен за напълно вграждане в земята.

ТЕХНОЛОГИЯ:

комбинирани профилиСтените на басейна са подцинковани с предпазен външен антикорозионен слой PVC покритие. Цинковото покритие защитния лак, с който е боядисана стената отвън осигуряват защита на стената от корозия и дълъг живот на басейна, а дебелината на стоманата от 0.70 мм - здравина под напъна на водата.

Линерът с дебелина 0.8 мм е предназначен за монтаж със закрепване на стената.

Комбинираните горни профили дават възможност за различно закачане на линера при подмяна и употребата на друг тип линери с джоб за закачане. Лайсните са с изключителна здравина и 15 години гаранция! 10 години е гаранция на басейна, включително и линера!

ОБОРУДВАНЕ:

Допълнителното оборудване на басейна включва продукти на най-добрите брандове в световен мащаб - пясъчен филтър Hayward (Франция) и всмукателна помпа Speck Pumpen (Германия). Това Ви гарантира лесна поддръжка на басейна и безопасното му използване.

ПАРАМЕТРИ НА БАСЕЙНА:

Форма:
Овал
Дълбочина:
1,35 m
Диаметър:
6,00 x 3.20 m
Вместимост:
22 m3
Стени:
Стоманени стени подцинковани стени 0.70 мм със защитно покритие
Линер (фолио):
0.80 мм, син "Blue Lagoon" (стандартна опция) или пясъчен "Desert Sand"
Задължително вграждане:
Да
Цена за монтаж:
350 лв + пътни разходи


Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Тестер таблетки за басейни - измерване на хлор и pH
12,00 лв
Допълнителен блистер