bgenroru
Басейн SwimPool 135 cm, Economy
Басейн SwimPool 135 cm, Economy
Басейн SwimPool 135 cm, Economy
Басейн SwimPool 135 cm, Economy
Басейн SwimPool 135 cm, Economy
Басейн SwimPool 135 cm, Economy

Басейн SwimPool 0 - 135 см - пакет ECONOMY


Цена с ДДС:4340,00 лв
Продажна цена с ДДС: 3990,00 лв
Избор на цвят
Икономичен пакет на овален басейн SwimPool 0, линер 0.8 м с филтрация, скимер и стълба. Размери: 5,30 m x 3,20 m. Дълбочина 1,35 m;
10-years-warranty-badge.png

ОПИСАНИЕ

ЗА ПАКЕТ ECONOMY:

economy ibiza сглобяеми басейниВ икономичния пакет ECONOMY са включени посочения модел басейн и базова филтрация за него - скимер, стълба, пясъчен филтър и кварцояв пясък за него т.е. най-необходимо оборудване, за да функционира басейна на максимално ниска цена. Икономичните пакети на басейните SwimPool са най-евтиния продукт на българския пазар с тези характеристики - линер 0.8 мм и комбинирани профили! Те дават възможност на всеки да притежава функциониращ басейн, дори да не разполага с голяма сума за закупуването на оборудване. Всичко, което Ви е необходимо за басейна в последствие може да бъде добавяно на по-късен етап без да се налага разглобяване.

 

 

ПАКЕТ ECONOMY ВКЛЮЧВА:

 

 

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА:

цветове линер Сглобяемите басейни SwimPool са произведени в Германия и отговарят на най-високите стандарти за качество. Основните им предимства са по-дебелия линер 0.80 мм и възможността за избор между два десена: син Blue Lagoon и пясъчен Desert Sand. Друго основно преимущество на този модел е специалната комбинирана лайсна с улей, позволяващ закачане на линера по различни начини (в зависимост от вида на линера). При всички модели има възможност за инсталиране на подводно осветление. Дълбочината от 135 м дава възможност всеки член от смейството да се чувства комфортно във водата, включително и хората с по-нисък ръст, които не умеят да плуват. Басейните SwimPool са устойчиви на зимни условия, през зимата не се разглобяват и прибират, а се зазимяват според инструкциите. Комплектът е предназначен за напълно вграждане в земята.

 

 

ТЕХНОЛОГИЯ:

комбинирани профилиСтените на басейна са подцинковани с предпазен външен антикорозионен слой PVC покритие. Цинковото покритие защитния лак, с който е боядисана стената отвън осигуряват защита на стената от корозия и дълъг живот на басейна, а дебелината на стоманата от 0.70 мм - здравина под напъна на водата.

Линерът с дебелина 0.8 мм е предназначен за монтаж със закрепване на стената.

Комбинираните горни профили дават възможност за различно закачане на линера при подмяна и употребата на друг тип линери с джоб за закачане. Лайсните са с изключителна здравина и 15 години гаранция! 10 години е гаранция на басейна, включително и линера!

 

 

ОБОРУДВАНЕ:

Допълнителното оборудване на басейна включва продукти на най-добрите брандове в световен мащаб - пясъчен филтър Hayward (Франция) и всмукателна помпа Speck Pumpen (Германия). Това Ви гарантира лесна поддръжка на басейна и безопасното му използване.

 

ПАРАМЕТРИ НА БАСЕЙНА:

Форма:
Овал
Дълбочина:
1,35 m
Диаметър:
5,30 x 3.20 m
Вместимост:
19 m3
Стени:
Стоманени стени подцинковани стени 0.70 мм със защитно покритие
Линер (фолио):
0.80 мм, син "Blue Lagoon" (стандартна опция) или пясъчен "Desert Sand"
Задължително вграждане:
Да
Цена за монтаж:
300 лв + пътни разходи


Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт