bgenroru
Покрив Azuro 6,2/4,1/2,2

Покрив Azuro 6,2/4,1/2,2


Продажна цена с ДДС: 2590,00 лв
Овален мобилен покрив Azuro - диаметър 6,2 m х 4,1 m, височина 2,2 m;

ОПИСАНИЕ

ПАРАМЕТРИ:

Форма:
Овална полусфера
Диаметър:
6,20 х 4,10 м
Височина:
2,20 м
Тегло:
64 кг
Материал:
Airtex

Схема покрив - ОвалПРОДУКТЪТ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА МОДЕЛИТЕ:

  • Басейн AZURO 300A
  • Басейн AZURO 300B
  • Басейн AZURO 400 най-малко 20 см вкопан в земята*

* Този модел мобилен покрив може да се използва за вградени в земята или надземни басейни (в зависимост как сте предпочели да монтирате басейна си). За определени модели с по-голяма дълбочина трябва задължително минамално вграждане на басейна в земята, ако искате да монтирате над него мобилен покрив. Тези модели са означени с * по-горе и е отбелязано колко е минималното изискване за вграждане (вкопаване) при тях.

 

ОПИСАНИЕ:

Мобилният покрив е направен от специален лесноперящ се текстилен материал Airtex, изработен от висококачествени влакна, които не задържат плесен, покрит с фолио за UV защита и скелет от леки алуминиеви тръби. Покривът се повдига от двете страни до желаната степен, като има възможност за почти пълно откриване на басейна. Мобилните покриви се използват за задържане на топлината особено през нощта и повишаване на температурата на водата, което дава възможност басейна да бъде използван на открито и през по-студените пролетни или есенни месеци. Те също така предпазват водата от замърсяване – прах, листа, насекоми, дъждовна вода, с което намаляват и разходите и използването на препарати за басейни. В случай, че имате малки деца, мобилните покриви осигуряват безопасност, като предотвратяват риска от падане на деца или домашни животни в басейна.

 

ПРИЛОЖЕНИЕ:

Този модел е подходящ само за басейни с кръгла форма и диаметър 3,6 м (виж моделите горе). Всеки комплект е снабден с всичко необходимо, за да сглобите и ползвате мобилния покрив за подходящия модел басейн!

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Тестер таблетки за басейни - измерване на хлор и pH
12,00 лв
Допълнителен блистер