bgenroru
Термо-покривало за надуваем басейн Интекс и Swing

Термо-покривало 180 µ за надуваем басейн 366 cm


Цена с ДДС:49,20 лв
Продажна цена с ДДС: 36,90 лв
Соларно термо-покривало с дебелина 180 µ за кръгли надуваеми басейни Интекс с диаметър 3,66 м;

ОПИСАНИЕ

ПАРАМЕТРИ:

Форма:
Диаметър:
Плътност:
Цвят:
Кръг
3,00 м
180 µ
синьо

 

ПРОДУКТЪТ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА МОДЕЛИТЕ:

Надуваем басейн Intex Easy Set и Swing, басейни с метална рамка Intex Metal Frame и Swing Frame - кръг, диаметър 3.66 м (моля, обърнете внимание, че диаметърът на покривалото е 3.00 м, колкото е вътрешния диаметър при надуваемия ринг на посочените модели басейни т.е. не е подходящо за басейни, чийто горен диаметър е над 3 м!)

ОПИСАНИЕ:

Изотермичните покривала се използват за задържане на топлината особено през нощта, повишаване на температурата на водата и намаляване на изпарението в надуваемите басейни. Те, също така частично предпазват водата от замърсяване – прах, листа, насекоми, дъждовна вода, с което се спестяват разходи за препарати. Те са особено подходящи за басейни в планински райони, където температурите през нощта рязко спадат, поради което водата в басейна се охлажда. Снабдяването на басейна с термо-покривало осигурява възможност за къпане рано сутринта, без да е необходимо изчакване докато водата дневното слънце загрее водата в басейна.

Плътността на термо-покривалата е от особено голямо значение за ефективността на задържане на топлината на водата. Покривалото е с плътност 180 µ, по-дебело от стандартните покриала за надуваеми басейни на пазара, предлагани с дебелина 110 µ, което го прави много по-ефективно.

Изотермичното покривало, както и надуваемия басейн НЕ са зимоустойчиви и трябва да бъдат прибрани и съхранени през зимата.

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт