fbpx
bgsqenmkroru

Керамичните басейни са абсолютната перла в нашия каталог, защото буквално те блестят. Те са басейни от ново поколение, които притежават всички характеристики на перфектния басейн - красив модерен дизайн, лесна инсталация и поддръжка и изключителна здравина. Басейните с керамичен слой са уникален продукт на българския пазар и за момента единствени по рода си.

Основни предимства и качества:

  • Гланц с 3D ефект - Най-впечатляващото при керамичните басейни е покритието и нюансите, в които блести дискретно. Всички възможни цветове на гланца са 3D и е просто въпрос на избор е кой е вашият любим нюанс!
  • Интегрирани вътрешни стъпала за релаксация - Красивите стъпала тип "римско" стълбище са проектирани в различни форми не само за да осигурят комфортно място за отдих, но и освобождават пространство около басейна, особено в случай, че решите да монтирате телескопично покритие над басейна.
  • Инсталация в рамките на един ден - При предварително подготвен изкоп, басейнът заедно с цялото останало оборудване се инсталират само за един ден.
  • 20 годишна гаранция на басейна - Гаранция за качеството са 25-годишния опит при производството на басейни и множеството престижни награди за най-добър монолитен басейн.
  • Изключително солидна конструкция - Уникалната комбинация от подсилени слоеве, от които е изградено тялото на басейна, от иновативния цветен гланц с три слоя за абсолютна защита, изключително ефективния буферен слой до висококачествената керамична основа гарантират екстремна здравина и издръжливост.

 

Керамични басейни

Басейн Ametyst с филтрация и осветление

Керамичен басейн модел Ametyst с пълна филтрираща система и осветление. Размери: 6.18 х 3.14 m, Дълбочина: 1.4 m;

33870,00 лв

Басейн Diamant с филтрация и осветление

Керамичен басейн модел Diamant с пълна филтрираща система и осветление. Размери: 7.20 х 3.42 m, Дълбочина: 1.4 m;

37910,00 лв

Басейн Topaz с филтрация и осветление

Керамичен басейн модел Topaz с пълна филтрираща система и осветление. Размери: 7.50 х 3.52 m, Дълбочина: 1.4 m;

37990,00 лв

Басейн Rubin с филтрация и осветление

Керамичен басейн модел Rubin с пълна филтрираща система и осветление. Размери: 8.20 х 3.54 m, Дълбочина: 1.5 m;

39650,00 лв

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Водопад за басейни Cobra
1495,00 лв
Размер