bgenroru
Капков тестер за мед във водата

Капков тестер Cu (мед)


Продажна цена с ДДС: 25,00 лв
Капков тестер установяване на съдържанието медта (Cu) и медния сулфат във водата - 120 измервания;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 1 бр.= 120 измервания

 

ОПИСАНИЕ:

Инструкции за употреба тестер за басейнПозволява до 120 измервания на концентрацията на медта Cu (до 2мг/л) и медния сулфат (до 8мг/л) във водата на басейна. При използването на алтернативна на хлора на дезинфекция, на основата на медни йони, тестерът е абсолютни необходим, не само за контрол на концентрацията на мед във водата технологично, но и за да защити здравето. Медните йони имат слаб бактерициден ефект, но са едни от най-мощните химически агенти за унищожаване на зелени водорасли (алги). Традиционния начин за дозиране е използването на разтвор на меден сулфат с модерен контрол върху електролитно разтваряне на меден метал. Ако производителя на оборудването - източник на мед не определя друг начин, може да се използват валидните референтни стойности за питейната вода, която показва максималната гранична стойност от 1.0 мг/л Cu (еквивалентно на 4 мг/л меден сулфат).

 

УПОТРЕБА:

Освен за басейни, тестерът може да се използва и за измерване на стойностите на питейната вода особено в сгради, в които се използват медни водопроводни тръби.

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Водно оръдие за басейни Swan
1497,00 лв
Размер