fbpx
bgsqenmkroru
Капков тестер алкалност

Капков тестер алкалност


Продажна цена с ДДС: 29,60 лв
Капков тестер установяване на алкалността на водата - 120 измервания;

ОПИСАНИЕ

Разфасовка: 1 бр.= 120 измервания

 

ОПИСАНИЕ:

Инструкции за употреба тестер за басейнТози тестер позволява приблизително 120 определяния на общата алкалност на водата в басейна. Алкалността се нарича още "карбонатен баланс". Това означава, че ако водата в басейна има приемливо ниво на алкалност и следователно е в "карбонатно равновесие", водата може естествено да балансира нивото на pH. Поради използването, например, на загряване на вода и дезинфектанти, алкалността на водата може да намалее и следователно рН може да варира. Ако стойността на общата алкалност е твърде ниска, рН не е стабилно и има много чести колебания. Обратно, при висока обща алкалност, нивото на pH ще има тенденция да се върне към първоначалното по-високо pH.

Стойността на алкалността трябва да бъде в диапазона от 80 - 120 mg / l. Ако стойността на алкалност е по-ниска от 80 mg/l, използвайте Azuro Alkalita plus, а ако е по-висока от 120 mg/l, използвайте Azuro pH минус. Следвайте инструкциите на тестера за капки или на етикетите на самите продукти. Общото алкално съдържание трябва да се измерва редовно (поне два пъти седмично, по-често при по-високи температури на водата).

 

УПОТРЕБА:

Тестерът е предназначен за употреба в басейни и джакузита.

 

ВАЖНО! Горният текст е само информативен! Преди употреба прочетете внимателно упътването!

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Тестер таблетки за басейни - измерване на хлор и pH
14,00 лв
Допълнителен блистер