fbpx
bgsqenmkroru

Изложение Aqanale 2015 - Кьолн, Германия

Aquanale 2016 - Кьолн, ГерманияЗа трети пореден път ние, заедно с нашите партньори от Чехия взехме участие на най-голямото бизнес събитие в сферата на СПА оборудването в Европа - Aqanale 2015 в Колн, Германия, което се проведе на 27 - 30.11.2015 г. Наред със световни брандове като Intex, Zodiac, Astral Pools, щандът на Mountfield разположен на площ от 120 м2 беше посетен от хиляди желаещи да се докоснат и да тестват предлаганите продукти. Наред с всички продукти, основен фокус бе представянето на новия модел насрещно течение Aqua Jet 100 и впечатляващия керамичен басейн Topaz - абсолютната перла на изложението, който още в първите часове на откриването намери нов собственик в Германия. А за всички нас остана уникалния шанс да се докоснем до перфектната му повърхност и очите ни да усетят дискретния блясък на гланца върху керамичното масивно тяло на Topaz.

Мобилното покритие за басейни Astra Ulta Low пък впечатли с компактност и модерен дизайн, възможност за лесен транспорт и най-вече с качество.

Като основен производител на сглобяеми басейни в Европа, Mountfield и продуктите, които произвежда в тази сфера блеснаха за пореден път с качеството, цената и разнообразието си. След успешния летен сезон имахме удоволствието да се срещнем с наши колеги от цялото голямо семейство на Mountfield по света. Поводът от срещата и успехът бяха полети обилно с чешка бира с пожелание за успешен сезон 2016 и много доволни клиенти.

Aquanale 2016 - Кьолн, Германия

Aquanale 2016 - Кьолн, ГерманияAquanale 2016 - Кьолн, Германия

Aquanale 2016 - Кьолн, Германия

Aquanale 2016 - Кьолн, Германия

Aquanale 2016 - Кьолн, Германия

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт

Тестер таблетки за басейни - измерване на хлор и pH
14,00 лв
Допълнителен блистер