Сглобяеми басейни и цени от baseini.net

Изложение Aqanale 2015 - Кьолн, Германия

Aquanale 2016 - Кьолн, ГерманияЗа трети пореден път ние, заедно с нашите партньори от Чехия взехме участие на най-голямото бизнес събитие в сферата на СПА оборудването в Европа - Aqanale 2015 в Колн, Германия, което се проведе на 27 - 30.11.2015 г. Наред със световни брандове като Intex, Zodiac, Astral Pools, щандът на Mountfield разположен на площ от 120 м2 беше посетен от хиляди желаещи да се докоснат и да тестват предлаганите продукти. Наред с всички продукти, основен фокус бе представянето на новия модел насрещно течение Aqua Jet 100 и впечатляващия керамичен басейн Topaz - абсолютната перла на изложението, който още в първите часове на откриването намери нов собственик в Германия. А за всички нас остана уникалния шанс да се докоснем до перфектната му повърхност и очите ни да усетят дискретния блясък на гланца върху керамичното масивно тяло на Topaz.

Мобилното покритие за басейни Astra Ulta Low пък впечатли с компактност и модерен дизайн, възможност за лесен транспорт и най-вече с качество.

Като основен производител на сглобяеми басейни в Европа, Mountfield и продуктите, които произвежда в тази сфера блеснаха за пореден път с качеството, цената и разнообразието си. След успешния летен сезон имахме удоволствието да се срещнем с наши колеги от цялото голямо семейство на Mountfield по света. Поводът от срещата и успехът бяха полети обилно с чешка бира с пожелание за успешен сезон 2016 и много доволни клиенти.

Aquanale 2016 - Кьолн, Германия

Aquanale 2016 - Кьолн, ГерманияAquanale 2016 - Кьолн, Германия

Aquanale 2016 - Кьолн, Германия

Aquanale 2016 - Кьолн, Германия

Aquanale 2016 - Кьолн, Германия

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече...

Кампания "Лятно настроение по Коледа!"

Кампания

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Както всяка Коледа, така и тази, в очакване на Добрия старец Ви п редставяме Ви Кампанията "Лятно настроение по Коледа!" - страхотни намаления за всички сглобяеми басейни Azuro, Ibiza, SwimPool и Swing, а при закупуване на пакет Premium, получавате ПОДАРЪК - мобилен соларен душ, който можете да поставите до басейна или където и да било в градината си, тъй като е лек и подвижен. Повече за условията на промоцията, може да прочетете по-долу:

Прочети повече...

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече...


Google Icon

Този уебсайт използва бисвитки (cookies), за да осигурява удостоверяването, навигацията и други функции. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате, че можем да използвме бисквитки.