Сглобяеми басейни и цени от baseini.net

За нас

 

 

MOUNTFIELD - ЧЕХИЯ

Басейни.НЕТ е официален представител за България, Румъния и Турция на чешкия завод Mountfield, който е най-големия производител на сглобяеми басейни в Еворопа. Двадесетгодишен опит, над 1500 служители, търговска мрежа от 71 собствени градински хипермаркета в Чехия и Словакия и производство от 120 000 басейна годишно са само част от предпоставките, гарантиращи на предлаганите продукти европейско качество. Повече за завода, можете да видите тук: www.mountfield-export.com

   mtf photo    mtf photo2    mtf photo3    mtf photo4

 

БАСЕЙНИ.НЕТ

сертификат Басейни.НЕТ е първият онлайн магазин за басейни в България, собственост на "Пуулс ЕУ' ЕООД - лидер в продажбите и изграждането на фамилни басейни и директен вносител на предлаганите продукти. За нас клиентът и желанията му са на първо място и ще направим всичко възможно, както да доставим избания от Вас продукт бързо и коректно, така и да получите и полезна консултация по отношение на монтажа, сроковете за доставка и характеристиките на продукта и гаранцията му.

Всички басейни, препарати и аксесоари, предлагани от нас са с доказано качество на търговските марки - MOUNTFIELD - Чехия, HAYWARD - Франция, SPECK PUMPEN - Германия, FORT WAYNE - САЩ и цени без конкуренция на българския пазар.

 

 

ПРОИЗВОДСТВЕН ПРОЦЕС

Две производствени сгради за производство на басейни, препарати за вода, слънчеви панели, соларни душове, насрещни течения. Висококачествени материали, уникална технология и прецизна изработка са гаранция за европейско качество на произвежданите продукти.

  

 

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече...

Кампания "Лятно настроение по Коледа!"

Кампания

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Както всяка Коледа, така и тази, в очакване на Добрия старец Ви п редставяме Ви Кампанията "Лятно настроение по Коледа!" - страхотни намаления за всички сглобяеми басейни Azuro, Ibiza, SwimPool и Swing, а при закупуване на пакет Premium, получавате ПОДАРЪК - мобилен соларен душ, който можете да поставите до басейна или където и да било в градината си, тъй като е лек и подвижен. Повече за условията на промоцията, може да прочетете по-долу:

Прочети повече...

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече...


Google Icon

Този уебсайт използва бисвитки (cookies), за да осигурява удостоверяването, навигацията и други функции. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате, че можем да използвме бисквитки.