bgenroru
Supreme+Guard 5,5
Supreme+Guard 5,5
Supreme+Guard 5,5
Покривало за басейн Supreme+Guard 5,5

Защитно покривало Supreme за кръгъл басейн 5,5 м


Продажна цена с ДДС: 128,00 лв
Защитно покривало Supreme&Guard за кръгли сглобяеми басейни с диаметър 5,5 м;

ОПИСАНИЕ

ИЗЧЕРПАНО ДО 01.07.2016

ПАРАМЕТРИ:

Форма:
Диаметър:
Тегло:
Цвят:
Кръг
6,40 м
4,00 кг
зелено

 

покривало за басейнПРОДУКТЪТ Е ПРЕДНАЗНАЧЕН ЗА МОДЕЛИТЕ:

 

Сглобяем басейн Азуро 403 DL

 

 

ОПИСАНИЕ:

Защитните покривала Supreme&Guard са изработени от висококачествен материал и се използват през периодите, когато басейна не е в постянна експлоатация за предпазване на водата от замърсяване – прах, листа, насекоми, дъждовна вода. Те също намаляват и разхода поддръжка и най-вече за  препарати, тъй като предпазват водата от странични атмосферни вляния и замърсители. Закрепването към басейна се извършва с помощта на въжетата и стоманените халките, покрити с антикорозионен лак на покривалото.

Размерът на покривалото е по-голям от диаметъра на басейна, за да може то да бъде закрепено по външния борд на стената на басейна. Строго препоръчително е при употребата на защитно покривало да се използва въздушна възглавница, която се поставя под него с цел да създаде купол, за не се събира дъждовна вода върху покривалото, която причинява хлътване и потъване на покривалото в центъра му и за да попречи на дребни домашни животни да попаднат във водата, ходейки по покриалото.

Покривалото НЕ е предназначено за зимни условия и когато температурите падната под 0 С трябва да бъде прибрано и съхранено през зимата.

ВАЖНО! Замръзналата вода в басейна не се нуждае от покриване. НЕ използвайте покривалото при минусови температури, защото ще го увредите! Виж "Зазимяване на басейни".

shema pokrivalo suprime

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт