fbpx
bgsqenmkroru

Магазинът в гр.Елин Пелин се премести

Пуулс ЕУ ЕООД и Басейни.НЕТ уведомяват всички свои клиенти, че складът и магазинът ни в гр. Елин Пелин не функционират от 2011 година и са преместени на адрес гр. София, бул. "Цар Борис" III №245, където се намират и в момента, и обслужват клиенти.

Във връзка със зачестилите сигнали от наши клиенти през последните няколко години за лице, което се представя за служител на фирмата и рекламира продукти, които нямат нищо общо с произведените от  Mountfield -Чехия сглобяеми басейни, представяйки снимков материал, собственост на Mountfield, Чехия и Пуулс ЕУ ЕООД, информираме нашите клиенти, че нямаме представител в град Елин Пелин и не сме упълномощавали след преместването си никого да ни представлява или да предлага внасяните от нас като официален представител продукти.

Молим всички наши клиенти, които се сблъскат с подобна злоупотреба, да сигнализират на посочените в секция "Контакти" телефони или e-mail.

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт