bgenroru
Дюза за фонтан Volcano

Дюза за фонтан Volcano


Продажна цена с ДДС: 89,00 лв
Дюза за фонтан Volcano без джетове, воден ефект "букет" присъединяване 1";

ОПИСАНИЕ

ОПИСАНИЕ:

схема volcano Дюза тип "Volcano" без джетове е проектирана да съдава един от най-популярните водни ефекти, наподобяващ букет. Струите се разпръскват от центъра, като увеличават диамтъра на "букета" във височина. Дюзата има широко приложение при всички видове фонтани и водни съоръжения, като осигурява красив ефект от множество тънки водни струи.

Дюзата е особено подходяща за фонтани, намиращи се на места с относително слаб вятър. Ниският дебит на дюзата позволява практичното й използване дори за по-малки фонтани.

Продуктът е изработен от месингова сплав с размер за присъединяване 1".

ВАЖНО! - Продуктът трябва да бъде инсталиран само от квалифициран техник, съгласно съществуващ конструктивен, технологичен, ВиК и ел. проект, изготвен от лиценциран проектант. Отговорността относно правилната инсталация и употреба на оборудването е изцяло на Купувача!

 

ПАРАМЕТРИ:

Връзки
1"
А
76 мм
B
72 мм
Дебит
1 м - 2 м3/ч
Материал
Месинг
Тегло
0.26 кг

 

 

Полезно

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече

Новини

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Басейн Ibiza в новия сериал на bTV

Директно от снимачната площадка на новата супер-продукция на bTV, Ви представяме басейн Ибиза 4. Всяка вечер в праймтайма, зрителите на телевизията ще имат възможност да се насладят на сериал, чийто мащаби до момента са непознати за българското кино. Сериалът ще бъден сниман в различни части на света, а басейнът е инсталиран на една от снимачните площадки в Киноцентър "Бояна" в идиличните поли на Витоша. Създателите на сериала пазят подробностите около сюжета в тайна, а снимките продължават еждневно. Ние от Baseini.NET сме горди, че с...

Прочети повече

Връзка с клиента

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685 

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: sales /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече

Последни продукти

Случаен продукт