Сглобяеми басейни и цени от baseini.net

Пълнител за хлорни таблетки Green Line

Плaващ пълнител за хлорни таблетки по 200 гр. от луксозната серия Green Line;
Пълнител за хлорни таблетки Green Line
Модификатор на вариантите на цената:
Продажна цена с ДДС: 15,00 лв
Пълнител за хлорни таблетки Green Line
Пълнител за хлорни таблетки Green Line
Пълнител за хлорни таблетки Green Line
Пълнител за хлорни таблетки Green Line

ОПИСАНИЕ

Тегло: 0,37 kg

ОПИСАНИЕ:

Пълнителят от луксозната серия Green Line е прадназначен за зареждане с хлорни таблетки за дезинфекция и правилната употреба и абсорбация във водата, плувайки на повърхността на басейна. Продуктът дава възможност да регулирате бързината на разтваряне на таблетката, което спестява разходи за хлорни препарати.

Пълнителят е предназначен за хлорни таблетки с тегло 200 гр. Подиходящ е за препратите: Azuro Chlor Trio - 1 кг, Azuro Chlor Trio - 3 кг, Azuro Chlor T - 1 кг, Azuro Chlor T - 3 кг, Azuro Мулти 5 в 1 - 1 кг и Azuro Мулти 5 в 1 - 3кг.

ВАЖНО! Поставянето на таблетките в преливника на басейна води до нерационално използване на хлора и увеличава разходите за поддръжка, уврежда аксесоарите и филтрационната система на басейна, разнася неприятна хлорна миризма по време на къпане! Строго препоръчително е да използвате пълнител за хлорни таблетки!

 

 

Отзимяване на басейна

Отзимяване на басейна

1. Почистване на басейна

• Преди пълнене с вода, почистете стените и дъното на басейна от замърсявания. За стените, използвайте продукта Azuro Clear Forte. Сложете върху гъба от препарата Azuro Clear Forte и нанесете на замърсеното фолио.Оставете за 10 минути. Почистете с гъба замърсените места и щателно изплакнете с вода. В случай на силно замърсяване, повторете съответната процедура.

  • Извадете от водата и от дъното на басейна едрите боклуци с помощта на дръжка и дълбока мрежа.

  2. Проверка на изправността на електрическата инсталаци...

Прочети повече...

Кампания "Лятно настроение по Коледа!"

Кампания

УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА

Както всяка Коледа, така и тази, в очакване на Добрия старец Ви п редставяме Ви Кампанията "Лятно настроение по Коледа!" - страхотни намаления за всички сглобяеми басейни Azuro, Ibiza, SwimPool и Swing, а при закупуване на пакет Premium, получавате ПОДАРЪК - мобилен соларен душ, който можете да поставите до басейна или където и да било в градината си, тъй като е лек и подвижен. Повече за условията на промоцията, може да прочетете по-долу:

Прочети повече...

Свържете се с нас

Свържете се с нас

ПУУЛС ЕУ ЕООД

Булстат: BG202491685

 

Телефон: +359 (0) 2 482 96 98


Mоб. Телефон: 0876 34 30 73 

Skype: Baseini.net

 

Централен офис: гр. София, бул."Цар Борис" III, No245

e-mail: info /@/ baseini.net

 

Работно време: понеделник - петък 10.00ч - 18.00ч; събота и неделя - почивни дни;

 

Прочети повече...


Google Icon

Този уебсайт използва бисвитки (cookies), за да осигурява удостоверяването, навигацията и други функции. С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате, че можем да използвме бисквитки.